TIL UNITED? Mauro Icardi kan flytte til Manchester, som en del av en avtale der Romelu Lukaku går motsatt vei.
TIL UNITED? Mauro Icardi kan flytte til Manchester, som en del av en avtale der Romelu Lukaku går motsatt vei. Foto: Miguel Medina

– Solskjær vil ha urokråke som en del av Lukaku-salg

Mens Rafa Benitez ser ut til å være ferdig i Newcastle.

Daily Mail melder at Newcastle-manager Rafael Benitez forlater klubben. Ifølge avisen er det ikke forventet en samtale mellom Benitez og klubbledelsen før kontrakten hans utgår ved månedsskiftet. Manageren og klubben skal ha vært uenig i strategien før sommerens overgansmarked.

Manchester United og Crystal Palace har diskutert en avtale for Aaron Wan-Bissaka. Det kan se ut som 21-åringen melder overgang til Old Trafford for omlag 460 millioner kroner. Det melder Daily Mail.

Tottenhams Christian Eriksen vurderer en overgang til Manchester United eller Juventus. Det melder Mirror. Hans planlagte overgang til Real Madrid ble ikke noe av.

Express melder at Manchester Uniteds overgangsplaner møter motbør, ettersom de ikke finner noen klubber som er interessert i Alexis Sanchez.

Ifølge Daily Mail er Leeds blant flere klubber som prøver å signere den italienske keeperlegende Gianluigi Buffon, etter han forlot PSG.

Tyske Leroy Sane har vært ønsket av Bayern München, men sier han ønsker å bli værende i Manchester City. Det melder Sun.

Derby vurderer å tilby Frank Lampard en kontrakt på om lag 108 millioner kroner for å hindre han i å gå til Chelsea. Det melder Star.

Ifølge Calciomercato leder PSG kampen om å signere brasilianske Philippe Coutinho. Times hevder at den franske storklubben vurderer å tilby Neymar i en byttehandel for 27-åringen som dro fra Liverpool til Barcelona i 2018.

Real Madrid ønsker ifølge AS at PSGs Kylian Mbappe blir deres store signering neste sommer.

Manchester United er interessert i å Inter Milan-urokråka Mauro Icardi, som en del av en byttehandel der Romelu Lukaku går motsatt vei. Det melder Express.

Barcelona har trukket seg fra kampen om å signere Matthijs de Ligt, som nå ser ut til å dra til Juventus. Det hevder Marca.

Ifølge Goal sier Lyons Moussa Dembele at han blir værende i klubben. Det er til tross for interesse fra flere storklubber, deriblant Manchester United.

Mundo Deportivo hevder at Manchester City bare er timer fra å annonsere signeringen av Eibars keeper Asier Riesgo.

Burnley har sagt til keeper Joe Hart at han kan forlate klubben, og er nå åpen for en overgang til franske Lille. Det melder DAily Mail.

Southampton har tilbydd Birmingham om lag 151 millioner kroner for Che Adams. Det melder Southern Daily Echo. Southampton er derimot ikke interessert dersom Birmingham ønsker mer for 22-åringen.

Express melder at Tottenham er nær ved å signere Leeds Uniteds Jack Clarke.

Liverpool, Tottenham og Everton er interessert i å signere Jean-Philippe Gbamin, som nå spiller på Mainz. Det melder Fussballtransfers. Samtidig melder Star at både Watford, Stoke, Celtic, Fenerbache og Olympiakos er interesserte i Bournemouths Asmir Begovic.

Leicester Citys Harry Maguire prøver å tone ned ryktene om en overgang til Manchester United etter at han likte et Instagram-bilde som koblet ham til de røde djevlene. Det gjør han på sin egen Twitter-konto.

Englands U21-keeper, Dean Henderson, ønsker å triple lønnen sin til om lag 812.000 kroner i uken hos Manchester United. Det hevder Sun.

Calciomercato melder at Wolverhampton ønsker seg Lyons Lucas Tousart. Ifølge Evening Standard ønsker fortsatt West Ham seg Celta Vigos Maxi Gomez, men er ikke lenger like interesert i Callum Wilson.

Nottingham Forest er nær ved å signere Alan Hutton (34). «The Scottish Cafu» kommer gratis etter at Aston Villa-kontrakten utløp. Det melder Sun. Samme avis melder at Aston Villa har gitt opp håpet om å signere Leeds Uniteds Kalvin Phillips etter de fikk høre hans prislapp, som er på om lag 324 millioner kroner.

Juventus er håpefulle om å slå Liverpool og Tottenham i kampen om å signere Rekeem Harper. Det hevder Mirror.

Ifølge L'Equipe må Arsenal betale om lag 146 millioner kroner for PSGs Christopher Nkunku, som også RB Leipzig skal være interessert i.