Mann fløyet til sykehus etter fallulykke

Én mann er søndag formiddag fraktet til Ullevål sykehus etter en fallulykke ved et vann i Asker. Mannen skal ha ligget der siden sent lørdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er mannen selv som har meldt fra om ulykken. Han er bevisst og tilsnakkendes, og ambulansen på stedet har hatt kontakt med ham.

– Skadeomfanget er uavklart, men han har veldig vondt og klarer så vidt å svare på spørsmål, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til TV 2.

Mannen skal ha falt flere meter, og det er veldig bratt på stedet der han lå. Klokken 09.30 melder politiet at mannen er hentet ut med helikopter og fraktet til Ullevål.

Mannen selv hevder at han har ligget der siden klokken 22 lørdag kveld.

– Han ringte inn klokken 08.08, altså ti timer etter at han havnet der, så det er bra både for han og mobilen hans. Vi er glad på hans vegne at han fikk ringt oss til slutt, sier Sandnes.

Klokken 12 søndag formiddag melder politiet at mannen er hentet ut og føyet til Ullevål sykehus.

Det er uklart hvorfor mannen ikke har fått ringt nødetatene på så lang tid. Politiet vil få avhørt ham når han har fått behandling på sykehus.

Mannen klaget på smerter flere steder i kroppen, og har skader både i hodet og i overkroppen. Politiet er fortsatt på stedet og foretar undersøkelser for å kartlegge hva som har skjedd.

Saken oppdateres.