PROGRAMLEDER: Katarina Flatland vender tilbake til den ellevte sesongen av Idol. Foto: Håvard Solem/TV 2
PROGRAMLEDER: Katarina Flatland vender tilbake til den ellevte sesongen av Idol. Foto: Håvard Solem/TV 2

Nå kan du få Idol-sirkuset til ditt hjemsted

Idol kommer tilbake til TV 2 våren 2020, men trenger din hjelp i sommer!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Våren 2020 kommer Idol tilbake til TV 2 med sin ellevte sesong.

Som sist skal Katarina Flatland (29) lede sangkonkurransen.

– Etter fjorårets uforglemmelige jubileumssesong, synes jeg det er helt rått å igjen skulle få være med på jakten på Norges neste Idol. Sesong ti bød på så mye bra og spennende, så jeg er mildt sagt i ekstase over å begi meg ut på en ny runde, sier Flatland i en pressemelding.

Det var 18-åringen Øystein Hegvik som vant fjorårets sesong, som var den tiende i rekken.

Reiser rundt i Norge

Et nytt grep denne Idol-sesongen, er at Flatland vil ta med seg TV-produksjonen og holde audition på et sted som du kan være med på å bestemme.

– Nytt av året er at vi ønsker å reise rundt i det vakre landet vårt, og holde auditions ikke bare i de store byene, men nå også på de små perlene våre. I år vil vi altså sende dommerne ut på hver sin audition, og gjerne til de mindre åpenbare plassene, sier Flatland.

For at Idol-gjengen skal vurdere ditt sted, må de vite om det. Derfor vil de at du skal lage en video der du forteller hvorfor Idol bør komme til akkurat ditt hjemsted, og det er ingen krav til verken format, lengde eller innhold.

Idol-programlederen har en oppfordring til folk:

– Vil du eller din by eller bygd få besøk av Idol? Lag en video som virkelig overbeviser oss om at jeg og én av dommerne tar med oss Idol-sirkuset til stedet du ønsker. Engasjer venner, familie, medelever, kollegaer, ordfører, bikkja, ja, gjerne hele lokalsamfunnet, sier hun.

Slik gjør du

Eksempler kan være alt fra en enkel videosnutt av deg selv, til å filme noe sammen med vennene dine, familien, kjæledyrene eller hva som helst.

Hvordan?

Publiser videoen din på Instagram merket med #idolstedet, eller send den til denne mailadressen (idol@fremantle.com), så kan det hende at nettopp ditt sted ender opp i den endelige avstemningen.

Ut fra videoene som publiseres, vil Idol-redaksjonen plukke ut kandidatene som får bli med i den endelige avstemmingen på TV2.no.

Her kan du melde deg på Idol 2020.