Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: – Manchester United vil ofre Phil Jones for ny forsvarer

United ønsker derimot ikke å bytte Anthony Martial for Issa Diop.

Ifølge Mirror må Manchester United betale opp til om lag 820 millioner kroner for West Hams Issa Diop. United ønsker ikke å bytte Anthony Martial for Diop, slik som West Ham foreslo. Sun melder at Manchester United har tilbydd Phil Jones som en del av avtalen for å signere Diop. West Ham har avvist tilbudet fordi de ikke vil selge Diop, men også fordi de ikke ønsker Jones.

PSG er villige til å selge Neymar denne sommeren. Det melder ESPN. Ifølge Marca kan Real Madrid inkludere Casemiro i budet for Neymar.

Tottenham har blitt tilbudt å signere Joachim Andersen for om lag 341 millioner kroner. Det var etter at Arsenal ikke lengre var interessert i den danske 23-åringen. Det hevder Star.

Everton er nærme en avtale for å signere Andre Gomes fra Barcelona for om lag 240 millioner kroner. Det melder Mail.

Leicester og Manchester United er uenige om verdien av Harry Maguire. Ifølge ESPN mener Leicester at 26-åringen er verdt om lag 875 millioner kroner, mens United er villige til å gi halvparten.

Manchester United forventer at Paul Pogba blir værende i klubben, men aksepterer en situasjon hvor de kanskje velger å selge 26-åringen. Det melder Sky Sports. Sun melder at Real Madrid har blitt advart mot å kjøpe Pogba av deres tidligere fotballpresident Ramon Calderon.

Gareth Bales agent har avvist forslag om at 29-åringen skal på utlån til Bayren München. Det hevder Mirror.

Ifølge Manchester Evening News har Bayern Münchens Leon Goretzka sagt han ville blitt veldig glad om klubben hadde signert Manchester Citys Leroy Sane denne sommeren, men vil ikke presse 23-åringen til en overgang.

Samme avis melder at Manchester United prioriterer en avtale for Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka før de ser på andre spillere.

Roma vil ha om lag 682 millioner kroner for Nicolo Zainiolo, som vurderer en overgang til Tottenham. Det hevder Team Talk.

Ifølge Times har Rangers-manager Steven Gerrard avvist henvendelsen fra Derby County om å ta over for Frank Lampard dersom han drar til Chelsea.

Manchester United vurderer å tilsette Steve Walsh som deres nye fotballdirektør. Darren Fletcher har også blitt tilbydd en rolle i deres rekrutteringsteam. Det melder Mail.

Ifølge Sky Sports har Burnley avvist Besiktas forespørsel om å låne Ben Gibson.

Southamptons Alex McCarthy er villig til å gå til Liverpool. Det melder Standard. Liverpool vil også akseptere om Simon Mignolet forlater klubben for å sikre sin faste plass.

Ifølge Birmingham Mail ligger Xavier Calm an til å ta over som Birmingham-manager, etter at Garry Monk fikk sparken på tirsdag.

Watford har bedt PSV Eindhoven om en avtale for å signere Gaston Pereiro. Det melder Watford Observer.

Daniel Adshead som spiller på Englands U18-lag har gått fra Rochdale til Norwich City for om lag 3,2 millioner kroner. Det hevder Mail.

Southampon ser ut til å slå Sheffield United og Burnley i kampen om å signere Che Adams fra Birmingham. Det melder Star.

Brighton ser ut til å signere Portsmouths Matt Clarke for om lag 44 millioner kroner. Leeds United og Stoke City er også interessert i 22-åringen. Det hevder Football Insider.

Burnley Express melder at Burnley ikke er interessert i å signere Boli Mbombo til tross for spekulasjoner om en overgang for Rapid Wien-spilleren.