Hvitløk-triks får internett til å koke

Se trikset «alle» snakker om i videoen over!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kan som regel være strevsomt å skrelle en hvitløk. Spesielt om matretten tilsier at du skal ha mange fedd.

Med krum rygg over kjøkkenbenken går mye av tiden til å pelle vekk det vriene skallet, for deretter å måtte rense negler og hender for små biter og klissete saft.

Nå kan det se ut til at den tid er omme.

16. juni publiserte en Twitter-bruker ved navn «VpestilenZ» en oppsiktsvekkende video som får hele internett til å måpe.

TV 2 måtte selvsagt prøve selv, og resultatet ser du i videovinduet øverst i saken.

I den 25 sekunder lange videoen viser Twitter-brukeren hvordan man tilsynelatende enkelt «skreller» en hel hvitløk på ekstremt kort tid.

Det revolusjonerende trikset har i skrivende stund fått 15 millioner visninger på kun to dager, og antall «views» øker raskt.

Folk verden over gisper, applauderer og takker for videoen som fort kan gjøre matlagingen til en lek – inkludert superstjerner som Chrissy Teigen:

«Ok. Jeg har ingen hvitløk her akkurat nå, men jeg holder av hele helgen. Dette er en kulinarisk månelanding», skriver en Twitter-bruker, mens en annen sier han har brukt fire år av livet sitt på å skrelle hvitløk:

«Jeg er 33 år gammel. Jeg har mistet ikke mindre enn fire år av livet på å skrelle hvitløk. Det er for sent for meg. Jeg håper det kan være til nytt for den yngre generasjonen.»

«Denne typen utveksling av informasjon er hvorfor internett eksisterer», roser en Twitter-bruker.

«Salget av hvitløk kommer til å gå til værs av ren nysgjerrighet», skriver en annen.