Graham Hansen i tårer etter skade

Caroline Graham Hansen (24) måtte byttes ut etter at hun skaffet straffe til Norge.

– Jeg vet ikke. Jeg må finne ut av det etterpå. De sa at det var en takling og bare en stempling, så da håper jeg at bildene har rett, sier Graham Hansen om skaden til TV 2.

Barcelona-spilleren forserte i 16-meteren da hun ble felt av Chae-Rim Kang fire minutter ut i andre omgang.

Sør-koreaneren traff Graham Hansen i ankelen, og Norges største stjerne ble liggende på gresset med store smerter.

24-åringen fikk en ispose på ankelen, før hun ble hjulpet av banen. Graham Hansen klarte imidlertid å gå selv. Hun tok plass på innbytterbenken, og satt i tårer mens hun fikk behandling av det medisinske apparatet.

– Jeg har ikke veldig vondt. Det er mer skuffelse og bekymring. Vanligvis pleier jeg å kunne løpe det av meg, men jeg hadde ikke sjans, forklarer Graham Hansen.

Umiddelbart etter kampen har landslagssjef Martin Sjögren ikke fått en oppdatering fra legeteamet på skaden, men ser positivt på Graham Hansens sjanser til å rekke neste kamp.

– Jeg tror at det kommer til å gå bra. Hun er stødig på foten, men vi får ta en vurdering på det i morgen, sier Sjögren til TV 2.

– Hvor alvorlig vil det være om dere mister «Caro»?

– Det er klart at det blir tøft om vi mister «Caro». Hun er med, scorer ett og er direkte årsak til den andre straffen. Men vi skal ikke snakke hypotetisk, svarer han.

Dommeren pekte umiddelbart på ellevemeteren da Graham Hansen gikk i bakken. Med Barcelona-spilleren på benken, var det Isabell Herlovsen som fikk æren av å omsette straffesparket til scoring.

Graham Hansen scoret kampens første for Norge, også det på straffe.

Norge kom på andreplass i gruppen etter 2-1-seier over Sør-Korea. Dermed blir det åttedelsfinale mot andreplass i Gruppe C på lørdag. Motstanderen blir Australia, Brasil eller Italia.

Caroline Graham Hansen skrek av smerter etter taklingen.
Caroline Graham Hansen skrek av smerter etter taklingen. Foto: Alessandra Tarantino
Caroline Graham Hansen klarte å gå av banen selv etter smellen.
Caroline Graham Hansen klarte å gå av banen selv etter smellen. Foto: Alessandra Tarantino