Medier: – Solskjær nekter å selge Pogba

Paul Pogba ønsker seg nye utfordringer et annet sted. Men Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal ikke være villig til å selge franskmannen.

På en Adidas-turne i Asia kom Paul Pogba tidligere søndag med sjokkerende uttalelser om fremtiden.

Franskmannen ga tydelig beskjed om at han kan tenke seg å forlate Manchester United i et møte flere titalls reportere.

Se hva Pogba sa øverst!

– Det kan være bra med en ny utfordring nå et annet sted, slo United-stjernen fast til de fremmøtte reporterne.

Klubber som Real Madrid og Juventus skal begge være villige til å bla opp store summer for å kjøpe Paul Pogba i sommer.

– Solskjær nekter å gi slipp på Pogba
Men ifølge engelske medier – deriblant lokalavisen Manchester Evening News og The Daily Mail – er Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær svært lite villig til å selge Pogba.

– MEN Sport forstår det slik at Ole Gunnar Solskjær fremdeles har Pogba i planene for neste sesong, konstaterer Manchester Evening News etter midtbanstjernens sjokkuttalelser.

– Manchester forventer at Paul Pogba blir værende på Old Trafford også neste sesong, og føler seg sikre på at han blir værende, slår The Daily Mail fast.

Senest i april sa United-manager Ole Gunnar Solskjær at han forventet at Pogba ble værende i klubben. Franskmannen har kontrakt med United til 2021.

– Det finnes ingen garantier i fotballen, men ja, jeg tror Paul blir værende her. Jeg kan forsikre dere alle om at han er fast bestemt på å oppnå suksess i Manchester United, sa Solskjær like før sesongslutt forrige sesong.

United-skribenter samstemte
Flere kjente Manchester United-reportere, som enten har kontaktet noen i klubben, eller har blitt kontaktet av noen i klubben, virker samstemte i at Paul Pogba ikke får tillatelse til å forlate Old Trafford.

– Jeg forstår det slik at Manchester United fremdeles føler seg overbevist om at Paul Pogba blir på Old Trafford neste sesong, skriver blant annet BBCs Simon Stone på Twitter, og får støtte av blant annet PAs United-reporter Simon Peach.

– Paul Pogba ønsker seg en ny utfordring, men det må en massiv sum penger til for at United i det hele tatt skal vurdere å selge ham. Det jeg har fått høre fra klubben er at de forventer at han spiller for dem neste sesong. Men la oss se hva som dukker opp de neste ukene, poengterer han.