Neville trøstet gråtende stjerne

Det var sterke følelser i sving etter Englands seier over Argentina i VM.

En scoring av Jodie Taylor sikret England seieren over Argentina og VM-avansement fra gruppe D fredag kveld.

Da hele troppen og landslagssjef Phil Neville sto samlet på gresset på Stade Océane etterpå, kunne man se at Chelsea-stjernen Fran Kirby (25) var tydelig preget og gråt.

Se hendelsen øverst

Hun fikk trøst av flere lagvenninner, men også Neville tok seg god tid til å prate med henne og gi trøst.

Årsaken til at Kirby tok til tårene er at moren ville hatt bursdag fredag om hun var i live. Men hun døde i av hjerneblødning i 2008. Da var Fran bare 14 år.

– Vi er en familie. Vi var klar over at i dag var bursdagen til Frans mor. Det er godt kjent, den kjærligheten hun har for moren og hvor mye hun savner henne, sa Neville etterpå ifølge BBC.

Kirby har snakket offentlig om savnet etter moren, blant annet i en video med Players Tribune der hun sier at det er «OK ikke å være OK, selv flere år etter noe tragisk har skjedd i livet ditt».

Mistet også moren

Kampen var også spesiell for VM-debutant og Chelsea-keeper Carly Telford, som mistet moren sin i kreft i fjor.

– Da vi sto sammen etter kampen, viste vi at vi håper deres to mødre så ned på dem og var stolte av prestasjonene deres. Jeg synes Fran var fantastisk i dag, sa Neville.

– Å miste moren min var forferdelig, men hun var med meg hele tiden. Jeg savner henne veldig, og jeg er sikker på at hun og Frans mor vil se ned på oss sammen, sa 31 år gamle Telford.