PÅ TUR: Amy Schumer dro på trilletur med sin nyfødte sønn, kun iført BH og truse.
PÅ TUR: Amy Schumer dro på trilletur med sin nyfødte sønn, kun iført BH og truse. Foto: Amy Schumer Instagram

Får massiv kritikk etter trusebilde

Komikeren Amy Schumers (38) trusevalg får fansen til å se rødt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag 6. mai kunne Amy Schumer og ektemannen Chris Fischer ønske sin lille prins velkommen til verden.

– Klokken 22.55 i går. Vi har fått vår egen kongelige baby, skrev komikeren på Instagram, som fødte samme dag som hertuginne Meghan Markle.

Fem uker senere, den 8. juni, publiserte Schumer et bilde av seg selv på trilletur iført underbuksen hun fikk utdelt på sykehuset.

«Fem uker. Sykehus-truse for alltid!», står skrevet under bildet.

I kommentarfeltet finner vi flere berømte navn som Zoe Saldana, Kristen Bell, Amber Rose og Lindsey Vonn, som alle hyller den nybakte moren for trusevalget.

«Voks opp»

Likevel er det mest kritikk som ivrig blir tastet inn under Schumers bilde.

«Virkelig. Stopp. Vi vet alle at du elsker å provosere ved å være «naturlig» hele tiden. Du skal på en j***a trilletur. En vanlig shorts og en t-skjorte kunne ikke funket etter fem uker?», skriver en irritert Instagram-bruker, mens en annen hevder Schumer prøver å få oppmerksomhet:

«(...) Når ble det kult å være slurvete? Ta på noen klær og voks opp. Jeg så noen skrive: «Takk for at du viser sårbarhet», lol, hæ?! Kos deg med ditt nyfødte barn og slutt å vær så tørst på oppmerksomhet.»

«Beklager, men jeg tror du tar alt dette «naturlige» litt for langt. Gre håret og ta på deg anstendige klær. En fødsel er en nydelig ting, men du trenger ikke la deg selv forfalle», taster en, mens en annen mener komikerens selvrespekt er borte:

«Morsrollen er en gave. Ta på deg ordentlige klær og voks opp. Jeg skjønner ikke poenget ditt. Så langt unna å se ut som en glødende mor. Selvrespekten er kastet til hundene.»

Svarer på kritikken

Etter fem dager med kritikk, valgte Schumer å dele et nytt bilde med en tekst rettet mot nettrollene.

«Jeg er virkelig lei meg hvis jeg fornærmet noen med min sykehus-truse. Bortsett fra at jeg bare tuller», skriver hun og viser frem arret etter keisersnittet.