OVERGANG?: Crystal Palace-spilleren har sagt at han vil til Manchester United denne sommeren.
OVERGANG?: Crystal Palace-spilleren har sagt at han vil til Manchester United denne sommeren. Foto: Ben Stansall

Fotballryktene: – Aaron Wan-Bissaka vil til Manchester United

Crystal Palaces Aaron Wan-Bissaka ønsker en overgang til Manchester United denne sommeren.

Manchester United har allerede bydd om lag 439 millioner kroner for høyrebacken, men Crystal Palace vil ikke vurdere tilbud på under 50 millioner pund, som tilsvarer om lag 549 millioner kroner. Crystal Palace vurderer 21-åringens verdi til om lag 769 millioner kroner. Det hevder Sky Sports.

Independent melder at Liverpool ikke lengre planlegger å gjennopplive en avtale med Lyons Nabil Fekir, til tross for ryktene i Frankrike.

Sportsdirektør i Juventus, Fabio Paratici har reist til Manchester United-kontoret i London for å snakke ansikt til ansikt om den potensielle overgangen til Paul Pogba. Det melder Sky Sports.

Manchester Uniteds Romelu Lukaku har gått med på de personlige vilkårene med Inter Milan. Ifølge Metro kan 26-åringen tjene om lag 72,5 millioner i bonus i året frem til 2024.

Leicester mener Harry Maguires prislapp er på om lag 988 millioner kroner, noe som setter Manchester Citys forespørsel på vent. Det melder Mail.

Ifølge Cadena SER vil Barcelona-manager Ernesto Valverde la Ivan Rakitic forlate klubben dersom det riktige tilbudet dukker opp.

Arsenal nærmer seg en avtale for Dynamo Dresdens keeper Markus Schubert. Det hevder Independent.

Mirror melder at Manchester Citys Kyle Walker er klar for å signere en ny kontrakt med klubben. Samme avis hevder også at Fullhams Cody Drameh er klar for Bundesliga. 17-åringen skal ifølge avisen til Eintracht Frankfurt.

Borussia Dortmund er interessert i Arsenals Laurent Koscielny, som kan forlate Emirates denne sommeren. Det melder Mail.

Everton og PSG er ifølge Esporte involvert i kampen om å signere brasilianske David Neres fra Ajax.

Bournemouths Ryan Fraser hinter til at han vil bli værende i klubben enda et år til tross for interesse fra Arsenal. Det melder Mirror.

Ifølge ESPN blir Adrien Rabiot kanskje værende i PSG til tross for at han havnet i kulden siste halvdel av forrige sesong.

Eden Hazard avslører at Chelseas tidligere keeper Thibaut Courtois var med å overtale han til Real Madrid-overgangen. Det melder Football.London.

Tiemoue Bakayoko har vært på utlån til AC Milan fra Chelsea, og sier at han ikke har noe annet valg enn å returnere til klubben. Det melder L'Equipe.

Wolverhampton har trekt seg fra kampen om å signere Salomon Rondon fra West Bromwich. Ifølge Football Insider er det på grunn av kostnaden.

Lazios Jordan Lukaku skal bli tilbudt som bytte for Newcastles kaptein Jamaal Lascelles. Det hevder Il Massaggero.

Ifølge Football Insider har West Ham og Villarreal blitt enige om en avtale for Pablo Fornals. Prislappen er på om lag 439 millioner kroner.

Mirror melder at Tottenham er forberedt på å slå sin egen overgangsrekord to ganger denne sommeren dersom de signerer 23-åringen Giovani Lo Celso og 22 år gamle Tanguy Ndombele.