ETTERTRAKTET: Antoine Griezmann skal skifte klubb, men til hvilken?
ETTERTRAKTET: Antoine Griezmann skal skifte klubb, men til hvilken? Foto: Jewel Samad

Fotballryktene: – Solskjær vil snappe Griezmann foran Barcelona

Mens Liverpool ønsker ikke å betale den avtalte summen for Nabil Fekir.

The Sun mener å vite at Manchester United og Ole Gunnar Solskjær planlegger å bryte overgangsrekorden sin med et bud på rundt én miliard kroner for å sikre seg Antoine Griezmann fra Atlético Madrid foran nesen på Barcelona, som fremdeles ikke har kommet med et offisielt bud. Torsdag sa derimot Atlético-direktør Gil Marin at han har visst siden mars at Griezmann skal til Barcelona.

Tyske Kicker melder at Franck Ribéry (36) skal være ønsket av Sheffield United, som er nyopprykket til Premier League. Ribéry er kontraktløs etter at han forlot Bayern München.

Mail hevder at Liverpool fortsatt er interessert i Lyons Nabil Fekir, etter at han var nære en overgang i fjor. Liverpool vil derimot ikke betale summen de avtalte med klubben forrige sommer. Den lød på om lag 583 millioner kroner.

Manchester City-manager Pep Guardiola benekter at han vurderer en fotballpause etter neste sesong. Det melder Independent.

Juventus sin sportsdirektør, Fabio Paratici, har ankommet London for å bli enige med Chelsea om Maurizio Sarri sin overgang. Det melder Calciomercato. Mail hevder at Chelsea kommer til å nekte Sarri å gå før den italienske klubben går med på deres kompensasjonskrav. Det har vært spekulert i om Chelseas forsvarsspiller Emerson Palmieri også skal til Juventus, men 24-åringen sier han trives på Stamford Bridge. Det melder Star.

Ifølge Evening Standard har Manchester United avsluttet jakten på Gareth Bale. Mirror hevder at Manchester United ønsker minst 1,6 milliarder kroner for Paul Pogba.

Matthijs de Ligts agent Mino Raiola har møtt PSGs sportsdirektør Antero Henrique angående overgangen til 19-åringen. Ifølge RMC Sport er klubbene nærme å bli enige om en sum på om lag 733 millioner kroner. ESPN melder at PSG har tilbudt De Ligt en femårsavtale på om lag 116 millioner kroner i året. Express skriver derimot at Raiola har nektet for å ha diskutert en avtale med PSG i Frankrike.

West Ham er nærme en signering av Villarreals Pablo Fornals. The Guardian hevder at avtalen på om lag 264 millioner kroner kan være klar mot slutten av uken.

Ifølge samme avis skal Tottenham være interessert i Tanguy Ndombele, og er villige til å betale om lag 489 millioner kroner. Lyon ønsker derimot 733 millioner kroner for 22-åringen. Det melder Guardian.

Chelsea vil ikke kjøpe Mateo Kovacic etter han har vært på utlån fra Real Madrid. Ifølge Mail ser 25-åringen ut til å returnere til Inter, som han spilte i før overgangen til Real Madrid.

AC Milan er interessert i å signere Liverpools Dejan Lovren. Det melder Sky Sports. Liverpool ønsker derimot ikke å la Lovren gå med mindre de får et tilbud på minst 275 millioner kroner. Det hevder Times.

Manchester Uniteds Romelu Lukaku har sagt at Inter Milan-manager Antonio Conte er den beste manageren i verden. Det skriver ESPN. Han skal også ha sagt at i tillegg til Premier League så er Serie A ligaen han alltid har drømt om å spille i.

Arsenal skal ha snakket om å signere Saint-Etiennes William Saliba. Det melder Le10Sport. Klubben er også interessert i Yannick Carrasco, som selv ønsker å returnere til Europa etter å ha spilt for den kinesiske klubben Dalian Yifang.

Lucas Torreira hinter om retur til Italia etter bare en sesong i Arsenal. Ifølge Mirror sier 23-åringen at det er ikke mye han liker med livet i England.

Wolverhampton har kontaktet Burnley angående James Tarowski. Det melder Times. Også Leicester City er interessert i 26-åringen.

Engelske Kyle Walker diskuterer en forlengelse av kontrakten med Manchester City. Det hevder The Sun. Ifølge Star tapte derimot den engelske klubben kampen om Lucien Agoume, som er forventet å gå til Inter Milan.

Telegraph melder at Aston Villa skal by om lag 154 millioner kroner for Leeds Uniteds Kalvin Phillips.