BARCELONASPILLER: Antoine Griezmann forlater Atletico Madrid til fordel for Barcelona.
BARCELONASPILLER: Antoine Griezmann forlater Atletico Madrid til fordel for Barcelona. Foto: Umit Bektas

Atlético-sjef: – Griezmann skal til Barcelona

Ifølge spansk avis har Atlético Madrids administrerende direktør bekreftet at Antoine Griezmann spiller i Barcelona neste sesong.

Administrerende direktør i Atlético Madrid, Gil Marin, har bekreftet at Antoine Griezmann forlater klubben til fordel for Barcelona. Det melder den spanske avisen Sport.

– Jeg er veldig klar over hvor han skal spille. Det har vært kjent siden mars. Nemlig i Barcelona, uttalte Marin til Radio Estadio.

Etter at Griezmann og Frankrike vant EM-kvalifiseringskampen mot Andorra tirsdag, skal Griezmann ha uttalt at han ikke var sikker på fremtiden ifølge Sport.

– Du må ha litt tålmodighet, det er fortsatt tidlig. Jeg er den første som ønsker at framtiden skal bli bestemt, men for nå må vi vente. Jeg vet ikke om jeg vil fortsette i den spanske ligaen, sa den franske angriperen til pressekorpset.

Griezmann har vært i Atlético Madrid siden 2014. I juni 2017 skrev angriperen under på en kontrakt som strekkes seg til juni 2022. Det er forventet at spilleren vil bli Barcelona-spiller allerede 1. juli. Utkjøpsklausulen er på 120 millioner euro.