SKAM-SKUESPILLERE: Her er Ina Svenningdal, Lisa Teige, Ulrikke Falch, Iman Meskini og Josefine Frida Pettersen fotografert under en Skam-fest i 2017 Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SKAM-SKUESPILLERE: Her er Ina Svenningdal, Lisa Teige, Ulrikke Falch, Iman Meskini og Josefine Frida Pettersen fotografert under en Skam-fest i 2017 Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Skam-Iman giftet seg i hemmelighet

Skam-skuespilleren Iman Meskini (22) har holdt kjæresten sin skjult for offentligheten i ett år. Nå er de gift.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skam-skuespilleren Iman Meskini (22) har giftet seg med sin kjæreste Mourad Jarrari (27).

Paret bekrefter giftermålet til VG.

Det skjedde onsdag morgen, da Meskini og Jarrari ble viet i en enkel seremoni i Oslo Rådhus og i moskeen, skriver avisen.

Paret møtte hverandre for ett år siden, men de har ikke delt noe om forholdet i offentligheten.

Ifølge VG skal bryllupsfesten for familie og venner avholdes på et senere tidspunkt.

– I islam er det også anbefalt å gifte seg tidlig slik at man fort finner ut av om begge parter virkelig er seriøse i forholdet. For oss har intensjonen hele veien vært å gifte oss. Det må ikke være slik at man har alt av utdanning, hus, bil, jobb og hele livet sitt på plass før man velger å gå inn i et ekteskap, sier Meskini til VG.

TV 2 har vært i kontakt med Meskinis manager, og hun opplyser at ekteparet er i moskeen nå og er derfor ikke tilgjengelig for å gi en kommentar.

– Min sjelevenn

Meskini har publisert flere bilder fra vielsen på Instagram.

«I dag giftet jeg meg med min aller beste venn, min sjelevenn, min største kjærlighet som jeg nå kan kalle min ektemann», skriver hun til bildene.

«For 1 år siden møtte jeg deg for første gang, det var en vakker solskinnsdag, og hver dag siden har vært en solskinnsdag for meg, takket være deg. Å gå ut av Rådhuset i dag, med en ring på fingeren og en mann på armen jeg nå kan kalle min, føles som en drøm, en drøm som har blitt til virkelighet», fortsetter hun.

Skam-suksess

Meskini ble først kjent for det norske folk da hun spilte karakteren Sana i NRK-serien Skam.

Etter Skam-suksessen har hun vært å se i TV-programmet 71 grader nord kjendis, samt gitt ut boken «#minhistorieminmening». Hun studerer også ved Universitetet i Oslo.

Ifølge VG jobber ektemannen Jarrari som musikkprodusent. Han er en del av produsentduoen 2ndHaf.