Linnéa Myhre og Sofie Nilsen er de nye «bloggerne»

Dokuserien Bloggerne er tilbake med sin ellevte sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Til høsten er det klart for den ellevte sesongen av TV 2-dokuserien Bloggerne, og der dukker to nye bloggere opp.

Linnéa Myhre (29) og Sofie Caroline Nilsen (24) skal være en del av den nye sesongen.

– Jeg elsker Bloggerne og har sett alle sesongene. Jeg har alltid synes det har sett spennende ut å dele livet sitt på denne måten, og nå var jeg moden for å bli med, sier Myhre i en pressemelding fra TV 2.

Vendte tilbake til bloggingen

Myhre begynte å blogge da hun var i starten av 20-årene under navnet «Alt du vet er feil» og ble en av Norges første, store bloggere.

Hun ga seg med bloggingen i 2012, men etter noen år kom hun tilbake. Nå skriver hun om alt fra brus til bloggeres samfunnsansvar.

Myhre har gjort suksess som roman-forfatter, og hun har vært med i flere reality-program de siste årene. I 2014 kom hun på tredjeplass i Skal vi danse.

Siden 2013 har hun vært kjæreste med artist Sondre Lerche (36).

– Seerne får et innblikk i min hverdag, der arbeidet med ny bok og podcast tar mye tid. I tillegg prøver jeg å balansere egen psykisk helse og et langdistanseforhold, samtidig som jeg prøver å finne ut hvem jeg er, sier Myhre i pressemeldingen.

DE NYE BLOGGERNE: Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen. Foto: TV 2
DE NYE BLOGGERNE: Sofie Caroline Nilsen, Julianne Nygård, Linnéa Myhre, Martine Lunde, Caroline Berg Eriksen og Anniken Jørgensen. Foto: TV 2

TV 2 møtte Myhre på den røde løperen under tirsdagens Elle-fest, og der avslørte 29-åringen hvilke prosjekter hun jobber med for tiden. Se videoen øverst i saken.

Fra Paradise til blogger

Sofie Nilsen ble først kjent for det norske folk da hun deltok i Paradise Hotel i 2017. Hun vant ikke pengepremien i finalen, men hun fant kjærligheten med deltakeren Morten Botten (23).

Etter Paradise Hotel-innspillingen startet hun sin egen blogg, og i tillegg driver hun en Youtube-kanal sammen med kjæresten.

– Jeg har hatt en drøm om å være med i Bloggerne hele veien, og var ikke i tvil da jeg ble spurt. Det blir både spennende og gøy å dele mer – og at leserne kommer enda tettere på livet mitt, familien min og ikke minst livet med Morten. Man får kanskje se en litt annen side av meg enn tidligere, sier Nilsen i pressemeldingen.

Ferdig i Bloggerne

Det blir også gjensyn med fire kjente Bloggerne-profiler i sesong elleve.

Anniken «Annijor» Jørgensen (22), Martine Lunde (23) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (23), Caroline Berg Eriksen (32) og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (35), Julianne «Pilotfrue» (29) og ektemannen Ulrik Nygård (39) vender tilbake til TV-skjermen.

Stina Marie Bakken (26), som skal være med i den nye sesongen av Farmen kjendis, og Jørgine «Funkygine» Vasstrand (29), som får sin egen TV 2-serie til høsten, er ikke med videre i Bloggerne.

Ellevte sesong av Bloggerne får premiere på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo i august.

Se alle sesongene av Bloggerne på TV 2 Sumo.