PÅ FLYTTEFOT?: Joao Felix var het i Europaligaen på tampen av sesongen. Foto:REUTERS/Pedro Nunes
PÅ FLYTTEFOT?: Joao Felix var het i Europaligaen på tampen av sesongen. Foto:REUTERS/Pedro Nunes

Fotballryktene: – Agenten ber supertalentet styre unna Manchester City

Flere engelske klubber vil ha Benfica-spilleren, men agenten har en annen plan. Les onsdagens fotballrykter her!

Joao Felix er en av sommerens mest ettertraktede unggutter. Flere av verdens største klubber er allerede blitt koblet til det portugisiske supertalentet. Nå skal også Manchester City ha kastet seg inn i kampen. Det skriver Mirror. Men avisen hevder også at Joao Mendes, som er Benfica-spillerens agent, helst ser at sin klient drar til Atlético Madrid, da han mener at det vil være bedre for 19-åringens utvikling.

Ifølge avisen mener Mendes at det å spille regelmessig under Diego Simeones ledelse vil være et bedre karrieresteg, selv om en City-overgang vil gi bedre økonomiske betingelser.

Etter å ha ledet Barcelona til enorm suksess i 2012, bestemte Pep Guardiola seg for å ta et hvileår fra fotballen. Nå hevder Daily Star at spanjolen kommer til å ta seg et nytt friår fra fotballen dersom han skulle vinne Champions League med Manchester City kommende sesong.

Dersom David de Gea forsvinner fra Manchester United i sommer, må Ole Gunnar Solskjær trolig på keeperjakt. Da kan Jasper Cillessen bli klubbens nye sisteskanse. Spanske medier hevder at Barcelona vil la keeperen gå for nærmere 190 millioner kroner.

Samtidig melder Independent at Ajax-keeper Andre Onana også kan være en kandidat til keeperjobben i Manchester United.

United skal også være interessert i Barcelonas midtbaneelegant Ivan Rakitic. Det hevder Mirror.

Italienske medier melder at Arsenal har kommet til enighet med Yannick Carrasco om de personlige betingelsene, men at det ennå ikke er enighet mellom London-klubben og kinesiske Dalian Yifang.

Tottenham forbereder et nytt og bedre bud på Betis-playmakeren Giovani Lo Celso. Det skriver Mirror. Det forrige budet på omlag 585 millioner kroner ble avvist.

Keeperlegenden Gianluigi Buffon er for øyeblikket klubbløs etter å ha blitt frigitt av PSG. Nå melder Tuttosport at Porto kan bli neste stopp for 41-åringen.

En annen italiensk legende som er på jakt etter ny klubb er Daniele De Rossi. 35-åringen har vært koblet til MLS-klubben Los Angeles FC, men nå melder Closs Continental at Boca Juniors skal være ute etter den tidligere Roma-kapteinen.

Alex Oxlade-Chamberlain nærmer seg en ny Liverpool-kontrakt. Det skriver Daily Mail. Avisen hevder at den nye kontrakten vil strekke seg ut 2022/23-sesongen.