Dzsenifer Marozsán (nummer 10) er en av VMs største stjerner, men nå har hun brukket tåen.
Dzsenifer Marozsán (nummer 10) er en av VMs største stjerner, men nå har hun brukket tåen. Foto: Jonas Ekströmer/tt

VM kan være over for stjernespiller

Tysklands stjernespiller Dzsenifer Marozsán (27) sliter med en skade som setter videre VM-spill i fare.

Marozsán er lagvenninne med Ada Hegerberg i Lyon og er en av de største stjernene i VM. Sammen har de vunnet Champions League tre år på rad.

I fjor ble tyskeren nummer tre i avstemningen til Ballon d'Or Féminin (Gullballen), som nettopp Ada Hegerberg ble den første vinneren av.

Dette gjør at hun naturlig nok er en svært viktig del av det tyske landslaget, som har ambisjoner om å gå helt til finalen, men i åpningskampen mot Kina gikk det galt.

Tyskland vant 1-0, men Marozsán skadet seg og spilte videre med det som viste seg å være en brukket tå, skriver Aftonbladet.

Nå kan spill i resten av mesterskapet være truet.

– Alle som har brukket en tå, vet hvor vondt det gjør. Hun bet virkelig tennene sammen og satte laget først, sier landslagssjef Martina Voss-Tecklenburg.

Midtbanespilleren mister i hvert fall resten av kampene i grupepspillet, men det ligger også i kortene at kamper i utslagsrundene kan ryke.

– Vi har diskutert det med Lyon og Dzsenifer. Vi skal forsøke å få henne tilbake før turneringen er slutt, men vi kan ikke spå noe, sier landslagssjefen.