FUNN AV LIK: Tirsdag formiddag gjorde en båt av Kystverket funn av en død mann i sjøen i Trondheim.
FUNN AV LIK: Tirsdag formiddag gjorde en båt av Kystverket funn av en død mann i sjøen i Trondheim. Foto: Per Ivar Hals

Død mann funnet i sjøen i Trondheim

Tirsdag formiddag ble en voksen mann funnet i sjøen i Nidelven. Mannen er ikke identifisert.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det har blitt gjort funn av en død mann i Nidelven, bekrefter operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Kirsten Bergstrøm, til TV 2.

Politiet fikk melding om funnet klokken 08.09 av en båt fra Kystverket. Kystvakta bistod med å få den døde mannen opp av vannet og på land.

– Vi har avhørt mannskapet som fant mannen. Det blir gjort krimtekniske undersøker på stedet og vedkommende blir sendt til obduksjon, sier operasjonslederen.

Jourhavende jurist i Trøndelag politidistrikt, Hanne Sivertsen Berg, forteller til TV 2 at avdøde ikke er identifisert, men at han er en voksen mann.

– Det er ikke funnet ID-papirer på avdøde. Det er besluttet at han vil bli obdusert, både for å finne identiteten og selvfølgelig dødsårsaken, sier hun.

Nå ønsker politiet tips fra publikum.

– Vi er interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha noe kunnskap om det her. Derfor ber vi publikum, som mener de har relevant informasjon, om å ta kontakt med oss på telefon 02800, sier Sivertsen Berg.

Bergstrøm ønsker ikke å kommentere hvor lenge liket har ligget i vannet, men forteller at det er indikasjoner på at personen ikke har ligget der veldig lenge.