Røper detaljer fra drømmebryllupet

Atle Pettersen og Cathrine Eide ble viet av norsk rapper da de giftet seg i Hellas.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Julen 2017 gikk artist og programleder Atle Pettersen (29) ned på kne foran Cathrine Eide (29) etter seks år som kjærester.

Paret møtte hverandre i 2011 da Pettersen var deltaker i Skal vi danse, mens Eide jobbet som reporter i TV 2.

På den siste dagen i mai i år feiret de kjærligheten og ga hverandre sitt «ja» på den greske halvøya Peloponnes, foran 80 inviterte gjester.

I tirsdagens utgave av Se og Hør, røper Eide og Pettersen detaljene omkring den fire dager lange bryllupsfeiringen på resorten Nikki Beach i Porto Heli.

Viet av «Erik og Kriss»

Paret ble viet av den norske rapperen Kristoffer Tømmerbakke (35), kjent fra duoen Erik og Kriss. Ifølge bladet ble alt det formelle papirarbeidet gjort ferdig i Norge før avreisen.

Under middagen og kveldens festligheter var det TV 2-programleder og komiker Stian Blipp (29) som hadde fått det ærefulle og krevende oppdraget som toastmaster.

Både 29-åringen, kona Jamina Blipp (tidligere Iversen) og parets lille datter Noelle hadde tatt turen til ferieøya for å feire brudeparet.

I Beat for Beat-programlederens tale, sa han at Eide var alt han kunne drømt om å få.

– Jeg vil hedre Cathrine for at hun er så fri og tøff, vi har verdens beste samtaler og er både bestevenner og kjærester. Kan man drømme om noe mer, sa Pettersen i talen til bruden, skriver Se og Hør.

Venter med barn

Utover kvelden skiftet Eide antrekk til en buksedress i blonder, mens Pettersen kastet skjorten.

Selv om Eide og Pettersen har vært et par i snart åtte år, står ikke barn i første rekke.

– Vi har ikke snakket så mye om barn, men det er noe vi har lyst på etter hvert. Nå skal vi bare nyte hverandre, sier paret til bladet.

Pettersen ble først kjent for det norske folk da han tok andreplassen i «X Factor» i 2010.

Han har senere vært med i «Stjernekamp», stått på scenen i Folketeateret med musikalen «Singing in the Rain» og dubbet animasjonsfilm. De siste årene har han ledet programmet «Beat for beat» på NRK.

Pettersen er for tiden aktuell med ny musikk, på norsk.