Derby-manager Frank Lampard, her med tidligere lagkamerat John Terry i bakgrunnen, skal i samtaler med Chelsea om å erstatter Maurizio Sarri.
Derby-manager Frank Lampard, her med tidligere lagkamerat John Terry i bakgrunnen, skal i samtaler med Chelsea om å erstatter Maurizio Sarri. Foto: David Klein

Fotballryktene: – Chelsea skal i samtaler med Frank Lampard

Og flere Atlético Madrid-spillere ønsker seg bort.

Chelsea skal i møte med sin tidligere stjernespiller, nå Derby-manager, Frank Lampard om å erstatte Maurizio Sarri i sjefsstolen, skriver Goal.com. Sarri skal være på vei til Juventus.

Lampard skal være den ledende kandidaten, men andre navn som nevnes er Ajax' Erik ten Hag, Newcastles Rafa Benitez, arbeidsledige José Mourinho og Massimilliano Allegri, samt Patrick Vieria, Watfords Javi Gracia og noen til.

Ole Gunnar Solskjær ønsker å bli ferdig med sommerhandelen så fort som mulig. Aller helst bør det meste være på plass før spillerne samles 1. juli.

Nordmannen har bestemt seg for at Aaron Wan-Bissaka skal bli klubbens nye høyreback. Nå har Manchester United bestemt seg for å legge inn et nytt og forbedret bud på Wan-Bissaka, skriver Sky Sports og Mirror.

Atletico Madrid-keeper Jan Oblak har bestemt seg for å forlate den spanske klubben i sommer, skriver ESPN. Manchester United og PSG er klubbene Oblak helst ønsker å spille for.

Bortsett fra Oblak og Wan-Bissaka skriver ESPN at følgende seks spillere er ønsket på Old Trafford: Harry Maguire, James Maddison, Ryan Fraser, Declan Rice, Ryan Sessegnon og Sean Longstaff.

Hva med Danny Rose? Manchester Evening News spekulerer i at Rose-interessen kanskje vil blomstre opp igjen etter at venstrebacken avslørte at han søker nye utfordringer.

Tottenham vil gjerne ha Marseilles japanske høyreback Hiroki Sakai (29), skriver Sky Sports.

Liverpool har bestemt seg for at Max Kruse ikke er aktuell for klubben i sommer, skriver Liverpool Echo. Werder Bremens 31 år gamle angriper kunne vært en fin backup for klubbens nåværende angrepstrio, men Liverpool vil ikke blokkere for utviklingen til Rhian Brewster. I tillegg har Divock Origi gjort sine saker svært godt når han har fått sjansen i vår.

Barcelona vil gjøre et siste støt for å sikre seg Ajax-stopperen Matthijs de Ligt. Den katalanske storklubben har på ny startet forhandlinger med Mino Raiola, De Ligts agent, skriver ESPN. PSG lurer også i kulissene.

Manchester City har hatt Rodri øverst på ønskelisten en stund. Nå kan en overgang nærme seg. 22-åringen har nemlig signalisert at han ønsker seg bort fra Atletico, skriver AS.

Donny van de Beek vil gjerne til Premier League. Ajaxs offensive midtbanespiller imponerte i Champions League og kan være aktuell for Tottenham og Manchester United, skriver Talksport.

Valencia vil prøve seg på Newcastles spanske angriper Ayoze Perez. Det hevder Cope.

Samtidig er Chelsea i tenkeboksen hva gjelder Mateo Kovacic, som har vært på lån fra Real Madrid denne sesongen. Kovacic ble ingen umiddelbar hit. Det spørs om det frister å gjøre overgangen permanent.

Frankrike-sjef Didier Deschamps avslørte på en pressekonferanse at Lyons Ferland Mendy blir Real Madrid-spiller i sommer. Det skriver Marca.