James Bond-crewet: – Vi har hatt fantastiske dager

Innspillingen langs Atlanterhavsveien er ferdig, og innspillingsteamet er svært fornøyde med resultatet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

De siste dagene har Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal tidvis vært stengt på grunn av innspillingen av den nye James Bond-filmen.

Nå er innspillingen i Norge ferdig, og i en fellesmelding TV 2 har fått tilgang på, skriver linjeprodusent Per Henry Borch i TrueNorth at de er svært fornøyde med hva de har fått til.

– It’s a wrap! Opptakene på Atlanterhavsveien ble avsluttet nå i kveld. Vi har hatt noen fantastiske dager med innspilling, og alle er meget begeistret over hva vi har fått filmet, skriver Borch.

Se video av innspillingen øverst i saken.

Det er et voldsomt apparat som har vært i sving i forbindelse med innspillingen av en bilscene.

Både politi og brannvesen bidro med å stenge veier, og biler ble kun sluppet gjennom i kolonnekjøring. Allerede onsdag formiddag hadde det dannet seg en kø av turister og lokale som måtte vente på tur.

Borch skriver at teamet er takknemlig for det kommunene og fylkeskommunen har gjort.

– Ønsker å benytte anledningen til å takke fylkeskommunen, Averøy og Eide kommune, og dets innbyggere for lånet av Atlanterhavsveien til innspillingen. Det Norske og Engelske innspillingsteamet har blitt veldig godt mottatt, og vi alle ser fram til å kunne vise det endelig resultatet, når filmen har premiere i april 2020, skriver han.

Den 25. Bond-filmen skal komme ut i neste år, og vil for femte gang ha Daniel Craig i rollen som superagenten.

Det er ikke kjent hva filmen skal hete, men det er avslørt at Rami Malek, mest kjent fra rollen som Freddy Mercury i Queen-filmen Bohemian Rapsody, skal være skurk. I tillegg står Lea Seydoux nok en gang på Rollelisten.