Det har ikke bare vært sympati å hente for Lionel Messi etter Barcelonas sviende semifinaletap mot Liverpool – og cupfinaletapet mot Valecia like etter.

I hvert fall ikke hos den nærmeste familien.

Det avslører Messi selv til den argentinske TV-kanalen TyC.

Mateo er den mellomste av hans tre sønner, og elsker fotball. Men det er ikke kun Barcelona som gjelder – til tross for at faren heter Lionel Messi.

– Mateo går rundt i mange forskjellige fotballtrøyer. Da vi spilte fotball sammen hjemme her om dagen sa han: «Jeg er Liverpool, som slo deg». Det samme med Valencia. Han har mye å lære.

Og det stopper ikke der. Mateo er for ordens skyld ikke engang fylt fire år, men han virker å være opprørsk av natur.

– Av og til jubler han når Real Madrid scorer bare for å irritere storebroren Thiago, forteller Messi videre ifølge Evening Standard.

– Mateo ser på meg og utfordrer meg. Jeg forteller Thiago noe én gang og han gjør det uten å mukke. Jeg synes det er vanskelig å være borte fra dem med landslaget.

For etter nedturen med Barcelona skal nå Messi forsøke å vinne Copa América med Argentina. Men 31-åringen er ikke sikker på suksess.

– Vi strider til verket med samme entusiasme som alltid, men realiteten er at Argentina er i endringsprosess.

Og selv er han også mentalt sliten etter en rekke nederlag på tampen av sesongen.

– Jeg er mer sliten og frustrert i hodet enn fysisk, mest av alt på grunn av at vi ble slått ut av Champions League. Men de siste årene har jeg spilt færre minutter. Jeg føler meg veldig bra.