– Vi er litt forskjellige typer i sprint, så vi kan dra nytte av at min svakhet er hennes styrke og omvendt. Jeg tror vi kan lære mye av hverandre om vi får til å trene sammen, sier Falla.

Skistad, tidligere juniorverdensmester, kjempet lenge blant verdens beste sprintere under VM i Seefeld tidligere i år, men røk ut av semifinalen etter fall. Skistad har tidligere uttalt til TV 2 at hun håpte på å få mulighet til å trene mer sammen med Falla.

– Hun har sikkert litt å lære av meg på hurtighet, og så har jeg litt å lære av henne på å holde ut litt lenger, sa Skistad som ikke ble tatt ut til elitelandslaget før neste sesong.

Skistad fikk «kun» plass på rekruttlandslaget. Sprint-verdensmester Falla ser likevel på den nye sprintkometen som en potensiell sparringspartner.

– Hun har vunnet 100-metere, og det har jeg aldri gjort. Det er viktig å ha fartsegenskaper, og den dagen man føler seg som en utlært langrennsløper så burde man vurdere å legge opp. Jeg tror man hele tiden må se etter om det er noe man kan lære av andre. Jeg har min spisskompetanse, mens jentene på laget har andre spisskompetanser som jeg gjerne vil lære av. Det er derfor vi har et landslag, sier Falla.

– Er Skistad god nok til å slå deg i viktige renn?

– Det kommer an på løypen. Det blir knallhardt å vinne rulleskirenn i sommer om hun deltar. Dersom det er brattere bakker, og det kreves mer utholdenhet så burde jeg være foran henne inn på oppløpet, og da går det bra.