Flere store navn er inne av sine siste uker av kontrakten med sine respektive klubber.

Spillerne har vært mulig å forhandle med siden nyttår, men en rekke stjerner har verken forlenget med sin nåværende klubb eller offentliggjort at de bytter lag, viser oversikten til nettstedet Transfermarkt.

Selv om interesserte klubber slipper å betale overgangssum, må de ofte lokke spillerne med en bonus for å signere.

Finalister slippes

Liverpool-duoen Alberto Moreno (26) og Daniel Sturridge (29) avsluttet sesongen med å vinne Champions League, men Liverpool Echo meldte forrige måned at spillerne kommer til å bli frigitt av de røde.

Tapende finalist Tottenham valgt ikke å forlenge med angriper Fernando Llorente (34), melder Daily Mirror. Llorente uttalte etter finalen i Madrid lørdag at han er usikker på fremtiden.

Ander Herrera (29) var ønsket videre i Manchester United, men baskeren har allerede bekreftet at han forlater klubben Ander Herrera har vært koblet til Paris Saint-Germain, men så langt er ikke fremtidsplanene offentliggjort. Antonio Valencia blir heller ikke med videre for Ole Gunnar Solskjær.

Klubbkamerat Juan Matas (31) fremtid i Manchester United er i det blå. Den tidligere Valencia- og Chelsea-spilleren har ikke kommet til enighet om en forlengelse av avtalen. Et eventuelt klubbytte er heller ikke annonsert.

Stephan Lichtsteiner (35) har spilt sin siste kamp for Arsenal, kunne han opplyse mandag ettermiddag. Det samme kan Nacho Monreal (33) og Danny Welbeck (28) ha gjort, for også de har kontrakter som løper ut i slutten av denne måneden. London-rival Chelsea har også sluppet Gary Cahill (33).

Tilgjengelige urokråker

Tidligere Milan- og Liverpool-spiss Mario Balotelli (28) spilte andre halvdel av sesongen i Marseille, men står nå uten klubb. Italieneren tok avskjed med den franske storklubben i et innlegg på Instagram forrige måned.

I Paris Saint-Germain har Adrien Rabiot (24) vært ute i kulden i store deler av sesongen, og Manchester United er blant klubbene som er blitt koblet til den franske midtbanespilleren.

En annen fransk urokråke, Hatem Ben Arfa (32), er også kontraktsløs og har bekreftet at han forlater Rennes. Landsmann og annet tidligere supertalent, Samir Nasri (31), blir frigitt av West Ham sammen med Andy Carroll (30).

Arjen Robben (35) og Franck Ribéry (36) har begge tatt farvel med Bayern München, men har ikke funnet seg nye arbeidsgivere.

Diego Godín (33) og Filipe Luís (33) har vært halvparten av et bunnsolid Atlético Madrid-forsvar de siste sesongene, men begge forlater den spanske hovedstadsklubben. Godín er blitt satt i sammenheng med Inter flere ganger de siste årene, mens Filip Luís kan bli Barcelona-spiller, ifølge Marca.

Overgangsvinduet åpner 1. juli og stenger i Premier League 8. august.