Ville hedre drapsofre, men det er sveisen som tar av på internett ...

President Donald Trump kom rett fra golfbanen da han ville hedre ofrene etter masseskytingen i Virginia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag dukket Donald Trump opp på uanmeldt besøk til en evangelisk kirke i Virginia, hvor han ba for de 12 personene som ble drept under masseskytingen fredag.

Ifølge News.com kom presidenten rett fra en golftur, og dukket opp på scenen iført golfsko og golfklær – i tillegg til caps.

Og det er nettopp Trumps antrekk som har fått massiv oppmerksomhet etter besøket. Da han fjernet hodeplagget kom nemlig den «nye» sveisen hans til syne.

«Hva har du gjort med håret ditt? Det ser nesten normalt ut», skriver en twitterbruker.

«Vent, ba nettopp evangeliske Amerika for Donald Trump i dag, og så ble frisyren endret? Gud har en fantastisk sans for humor», skriver en annen.

«Wow, han ser ut som en ekte person og ikke en oransje ostepop med flyvende hår», bedyrer en tredje bruker.

Sa opp jobben før skytingen

Den 40 år gamle gjerningsmannen DeWayne Craddock skjøt og drepte 12 kolleger i Virginia Beach fredag. 40-åringen skal ha sagt opp jobben i en epost bare timer før han begynte masseskytingen.

I tillegg til at 12 ble drept, fem kvinner og sju menn, ble minst fire såret da Craddock åpnet ild i den offentlige bygningen rett før arbeidsslutt i 16-tiden.

Han ble skutt av politiet og ble erklært død på sykehus.

I et håndskrevet brev som var festet på ytterdøra til huset hvor familien til gjerningsmannen bor lørdag, kondolerer Craddocks familie overfor familie og venner til ofrene som ble drept i skytingen.