Skadedrama dagene før Torpet kjendis: – Følte det skulle eksplodere

GRUE (TV 2): Å flytte inn på Torpet kjendis-gården var nøyaktig det Tore Petterson trengte, men en skade gjorde at deltagelsen hang i en tynn tråd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2020 kommer det en ny sesong av Farmen kjendis på TV 2.

Gunilla Persson, Per Sandberg og Triana Iglesias er blant de tolv deltakerne som har flyttet inn på Gjedtjernet gård.

I tillegg har tre kjendiser bosatt seg på Torpet kjendis. Dette er tidligere Farmen kjendis-deltakere som har kommet tilbake for å søke revansje.

De tre Torpet kjendis-deltakerne er TV-profil Tore Petterson (40), modellagent Donna Ioanna (50) og TV-profil Alex Rosén (51).

Petterson var med i den første sesongen av Farmen kjendis, og der kom han helt til finaleuka. Han trakk seg derimot da han egentlig skulle ut i hinderløypa.

Ioanna var førstemann til å forlate Farmen kjendis i 2019, da hun tapte den første tvekampen. Hun dro videre til Torpet kjendis, men der tapte hun også den første konkurransen og måtte reise hjem.

I samme sesong var Rosén én av deltakerne. Han kom inn som utfordrer, men fikk ikke bli værende på gården. Hans tid på Torpet kjendis ble også kort, da han måtte reise hjem etter to dager, siden han tapte en konkurranse.

Dramatikk

TV 2 møtte de tre kjendisene etter at de hadde bodd er par dager på den lille Torpet kjendis-gården, og da kunne Tore Petterson fortelle at ukene før han flyttet inn var svært tøffe.

Etter å ha hatt et dramatisk panikkanfall, skjønte 40-åringen at han trengte å flytte ut til gården og få bylivet på avstand.

Da passet det dårlig at han kun dager før innspillingsstart fikk en øyeskade som nærmest gjorde Skal vi danse-dommeren blind.

Se video av intervjuet i toppen av saken.

Trodde han fikk hjerteinfarkt

Flere år med et vanvittig høyt tempo på arbeidsplassen og mange prosjekter gjorde at 40-åringen en dag ble hentet i ambulanse.

Det han fryktet var et hjerteinfarkt viste seg å være et panikkanfall.

– Det var superdramatisk. Jeg har vært dritstressa. Det har vært altfor mye på en gang. Dette Torpet kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Jeg måtte komme meg ut av byen, sier han til TV 2, og fortsetter:

– Jeg tror man trenger dette; frisk oksygen, jobbe med hendene og ha prosjekter som man blir ferdig med. Det har jeg ikke i livet mitt, jeg har et slags gående prosjekt. Her kan jeg male et hus og være ferdig med det.

Men en øyeskade som viste seg å være mer alvorlig enn først antatt gjorde det vanskelig å takke ja til gårdseventyret i Grue kommune.

Var nesten blind

Komikeren forteller at han nesten var blind i dagene før han flyttet inn på gården.

– Jeg klarte å få et skikkelig kutt inne på øyet mitt før jeg kom inn.

I podcasten Kommentarfelt Petterson forteller at det gjorde så vondt inne på øyeeplet og at det føltes ut som at øyet skulle eksplodere.

– Jeg var stressa over at det ikke skulle bli bra i tide. Jeg har så dårlig syn og skjeve hornhinner at om jeg ikke kunne brukt linser hadde jeg vært helt blind, sier han til TV 2.

Petterson lover avslutningsvis at han skal passe på sin mentale helse når han kommer tilbake til 2020, og har fått ned hvilepulsen betraktelig bare etter noen dager på Torpet.

Torpet kjendis kommer på TV 2 Sumo neste år.