AJAX-AKTUELL:
AJAX-AKTUELL: Foto: Lars Smook

Fotballryktene: – Forbipasserende avslørte hemmelig Ødegaard-møte

Martin Ødegaard-ryktene fortsetter, mens Eden Hazard-overgangen er i ferd med å sluttføres. Her er fredagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Martin Ødegaard skal være aktuell for et to år langt utlån etter å ha storspilt for Vitesse denne sesongen.

Ajax er lenge blitt nevnt som en aktuell destinasjon.

Den nederlandske avisen De Telegraaf hevder at 20-åringen hadde «omfattende» møter med Ajax' sportsdirektør, Marc Overmars, dagen etter at Vitesse tapte for Utrecht.

Møtet skulle egentlig holdes hemmelig, men Ødegaard ble observert av tilfeldig forbipasserende, skriver avisen.

Bayer Leverkusen skal nylig ha vist sin interesse for drammenseren. Dette har fått Ajax til å handle, og er bakgrunnen for møtet. Champions League-semifinalisten frykter imidlertid at Real Madrid ønsker å sende Ødegaard til en bedre liga.

Men ifølge De Telegraaf er det til syvende og sist Ødegaard som bestemmer hvor han drar, og at playmakeren er forventet å ta en avgjørelse i løpet av ferien.

Ajax ønsket på sin side i utgangspunktet ikke å hente ham før Hakim Ziyech eventuelt var blitt solgt, men interessen fra andre klubber skal ha fått dem til å agere.

Eden Hazard-sagaen nærmer seg slutten. The Telegraph melder at Real Madrid snart legger et bud på om lag 1,2 milliarder kroner på Chelsea-bordet. Samme avis skriver at Juventus har store forhåpninger om at de kan sikre seg Maurizio Sarri som ny manager.

Ifølge Mirror har den italienske storklubben tilbudt Sarri en kontrakt som vil gi ham om lag 70 millioner kroner i årslønn.

PSG-bråkmakeren Adrien Rabiots kontrakt går ut 1. juli. Midtbanespilleren er lenge blitt koblet til Barcelona, men nå er Manchester United favoritter til å sikre seg franskmannen. Det hevder Mundo Deportivo.

De røde djevlene skal være villige til å slippe Romelu Lukaku til Inter – men bare dersom de får et bud på minst 900 millioner kroner, skal en tro The Times.

Manchester City er ute etter å forsterke forsvaret. Ifølge Tuttosport, har den engelske seriemesteren lagt inn et bud på i overkant av 600 millioner kroner for Juventus-backen João Cancelo.

Arsenal vil gjøre en opprydning i spillerstallen etter det som endte opp med å bli en skuffende sesong. Mesut Özil, Shkodran Mustafi og Henrikh Mkhitaryan er blant spillerne som kan forsvinne, skriver Daily Star.

Samtidig er Ryan Fraser og Wilfried Zaha ønsket inn, men håpet om å hente kantspillerne skal ha blitt mindre ettersom «The Gunners» ikke spiller i Champions League neste sesong. Det hevder Mirror.

James Rodriguez er ønsket av flere Premier League-klubber. Selv er Real Madrid-eiendommen mer lysten på å dra til Italia, der Juventus og Napoli nevnes som aktuelle klubber av Marca.

Bayern München la inn et bud på 810 millioner kroner for Leroy Sané, hevder The Guardian. Dette skal imidlertid ha blitt avslått av Manchester City.