Neymar er kjent for å bruke svimlende summer på luksusgjenstander. Han eier blant annet en rådyr luksusyacht og en rekke sportsbiler.

27-åringen er nemlig en av verdens best betalte fotballspillere og tjente ifølge France Football totalt 881,5 millioner kroner i fjor.

Nå har PSG-stjernen gått til innkjøp av et spesiallaget helikopter, trolig fordi han ønsker å komme seg raskere til og fra trening.

Neymar viste tirsdag frem sitt siste kjøp da han ankom Brasils landslagssamling i sitt private helikopter.

Fotballstjernen har punget ut for et Mercedes-Benz-helikopter, laget av Airbus, som ifølge tyske Bild kostet rundt 140 millioner norske kroner.

TJENER RÅTT: Fotballstjernen Neymar.
TJENER RÅTT: Fotballstjernen Neymar. Foto: -

Ved halerotoren har Neymar fått montert sin personlige logo «NJR», som står for Neymar Junior.

Helikopteret er 14 meter langt, fire meter høyt, og har en toppfart på 248 kilometer i timen.

Brasilianeren har tidligere også kjøpt sitt eget privatfly til rundt 130 millioner kroner. Foreløpig er det uklart om 27-åringen ønsker å kvitte seg med dette etter at han kjøpte seg et helikopter.

NYTT HELIKOPTER: Neymar viste frem sitt nye helikopter.
NYTT HELIKOPTER: Neymar viste frem sitt nye helikopter. Foto: Pilar Olivares

Neymar har en tøff sesong med skader bak seg, men er nå tilbake for fullt. I sommer skal han skal spille for Brasil i Copa America. Turneringen starter 14 juni.

Det har lenge vært spekulert i om Neymar kan bli kjøpt av Real Madrid i sommer, men PSG-stjernens representanter har gjentatte ganger avvist at en overgang til Bernabeu er aktuelt.