Fotballryktene: – Premier League-gigantene sikler etter argentinsk juvel

HET: Giovani Lo Celso (23) har scoret 16 mål i alle turneringer for Real Betis denne sesongen. Nå kobles han med en overgang til Premier League.
HET: Giovani Lo Celso (23) har scoret 16 mål i alle turneringer for Real Betis denne sesongen. Nå kobles han med en overgang til Premier League. Foto: Miguel Medina
Premier League-klubbene kjemper om de samme spillerne, mens Barcelona skal være på managerjakt. Her er tirsdagens rykter!

Den offensive midtbanespilleren Giovani Lo Celso floppet i PSG, men har fått fart på sakene etter overgangen til Real Betis.

Det skal flere storklubber ha merket seg.

Tottenham har hatt argentineren på radaren over lengre tid. Nå kan Manchester United og Real Madrid komme til å kaste seg inn i kampen om spillerens signatur, hevder Daily Mail.

Også Manchester City følger Lo Celsos situasjon med argusøyne, skal en tro Manchester Evening News.

Premier League-mesteren er ute etter å forsterke en aldrende midtbane. Lyon-juvelen Houssem Aouar (20), som har vært koblet til Liverpool, legger i et intervju med franske Canal+ ikke skjul på at han kunne tenke seg å spille under Pep Guardiola.

Massimiliano Allegris Juventus-exit kan få dominobrikkene til å falle. Nå hevder Daily Mail at Chelsea-manager Maurizio Sarri er blitt enig med Juventus om de personlige betingelsene, og at klubbene vil forhandle om en kompensasjonssum etter onsdagens TV 2-sendte europaligafinale.

Arbeidsledige Allegri kobles på sin side til Barcelona. Ernesto Valverde er under hardt press etter flere fiaskoer den siste tiden. Ronald Koeman og Unai Emery nevnes også av Mundo Deportivo som mulige kandidater dersom Valverde skulle få sparken.

RAC 1 hevder derimot at Belgias landslagssjef, Roberto Martínez, er favoritt til å ta over på Camp Nou.

Eden Hazard er høyaktuell for en overgang til Real Madrid. I et intervju med radiokanalen Onda Cero, bekrefter Florentino Pérez at «Los Blancos» er «veldig interessert» i å hente Chelsea-stjernen, og at de har prøvd å hente ham i flere år.

Skulle den spanske hovedstadsklubben heller gå for Neymar, må de ut med svimlende elleve millioner kroner i uken i lønnsutgifter. Det melder AS.

Den forestående kjøpefesten på Santiago Bernabeu koster. Ifølge Marca Real Madrid selge spillere for i overkant av tre milliarder kroner for å hente alle stjernene de ønsker.

Manchester United skal være nær å hente Daniel James for om lag 160 millioner kroner. Nå har Swansea innsett at de kommer til å miste den walisiske lynvingen, melder Manchester Evening News.

Matthijs de Ligt kommer de røde djevlene neppe til å få tak i. Ajax-kapteinen sier til Fox Sports at ryktene bør tas med en klype salt, ifølge BBC.

Paulo Dybala sies å være på vei bort fra Juventus etter en skuffende sesong. Nå bekrefter imidlertid den argentinske stjernen at han ønsker å bli i den italienske storklubben, skriver Independent.

Bayern München-president Uli Hoeness har fortalt Jerome Boateng at det er best for stjernestopperen om han forlater klubben, hevder ESPN.

Lik TV 2 Sporten på Facebook