Slik så veien ut etter lekkasjen
Slik så veien ut etter lekkasjen Foto: Poltiet

Vei ødelagt etter vannlekkasje

Klokken 01.45 natt til mandag meldte politiet om at en vei var delvis borte som følge av en vannlekkasje.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Yvenveien i Saprsborg har det gått hull på en hovedvannledning. Det er ikke fare for bebyggelsen rundt, og politi og kommunen jobber på stedet, skriver politiet i Øst på Twitter.

Som følge av ødeleggelsene er veien stengt i begge retninger, og kommunen har stengt av vannet. De vil stille med vannvogn for de berørte beboerne.

– Vi fikk melding fra en som ringte til oss og ringte sa at veien hadde «åpnet seg» foran ham og han kunne ha kjørt nedi hullet. Vi kom til stedet, sperret av og ventet til kommunen kom og overtok, sier operasjonsleder Ronny Årstein i Øst politidistrikt til NTB

Veien er stengt i begge retninger.

– Det er en stor ledning, men den forsyner bare noen få hus, så det er ikke snakk om mange berørte, det er under 20, kanskje ikke mer enn ti-tolv stykker som bor der til sammen.

– Veien vil fortsatt være sperret, den er såpass oversvømt. Det er et rør som er ødelagt nedi der, men det er ikke gravd opp og undersøkt ennå, så vi kjenner ikke årsaken. Det vil bli gjort undersøkelser i morgen, sier overordnet vakt for vann og avløp Øivind Andersen i Sarpsborg kommune til NTB.