To menn siktet for knivstikking på Voss

En mann i 20-årene ble knivstukket i Voss. Han møtte selv opp på legevakta, men skadeomfanget er ikke kjent. To menn er siktet i saken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Offerets tilstand etter knivstikkingen var søndag ettermiddag ukjent. I løpet av natten fikk den østeuropeiske mannen i slutten 20-årene behandling for skadene ved Voss sjukehus, opplyser politiadvokat Erling Melvær i Vest politidistrikt.

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokka 23.55 lørdag kveld, da offeret selv møtte opp på legevakta på Voss.

– Etterforskningen har ført til at politiet har pågrepet to personer i saken, opplyser operasjonsleder Bjarte Rebnord.

Utenlandske statsborgere

Det dreier deg om to menn, den ene i slutten av 20-årene og den andre i slutten av 40-årene. De er fraktet til sentralarresten på politihuset i Bergen. Begge er utenlandske statsborgere fra Øst-Europa og er her i landet for å jobbe.

De to er siktet for grov kroppsskade med kniv og medvirkning til det.

– De var inne i saken som vitner og ble pågrepet mens de var hos politiet. Bakgrunnen for dette kan vi ikke si noe om nå, sier Rebnord.

Sperret av tunnel

Søndag ettermiddag lette politiet etter tekniske spor i en varebil i forbindelse med etterforskningen. Politiet sperret også av Vallaviktunnelen i Ulvik på riksvei 13 i Hardanger i letingen etter spor, ifølge Bergens Tidende.

– Det pågår et søk i forbindelse med knivstikkingen. Vi har en patrulje der som leter langs en spesiell strekning, sa Rebnord søndag formiddag.