Fotballryktene: – Nå kan de bli lagkamerater – i Liverpool

SKADET: Debatten pågikk i månedsvis om Sergio Ramos skadet Mohamed Salah med vilje i fjorårets Champions League-finale. Nå kan de bli lagkamerater.
SKADET: Debatten pågikk i månedsvis om Sergio Ramos skadet Mohamed Salah med vilje i fjorårets Champions League-finale. Nå kan de bli lagkamerater. Foto: Genya Savilov
Manchester United og Liverpool er angivelig i drakamp om Sergio Ramos (33). Her er lørdagens rykter!

Det er ett år siden Mohamed Salah gikk gråtende av banen i Champions League-finalen etter en duell med Sergio Ramos.

Kanskje leger tiden alle sår, for nå skal Jürgen Klopp være ute etter å hente Real Madrid-kapteinen til Merseyside.

Ifølge El Chiringuito har nemlig Ramos havnet på kant med Real Madrid-president Florentino Pérez. Forholdet skal være så dårlig at han nå vurderer å forlate «Los Blancos», angivelig på jakt etter respekt, ikke penger.

Spanske AS hevder at Manchester United og Liverpool allerede har vært i kontakt med Ramos' representanter. Stopperkjempen har etter sigende også et tilbud fra Kina, mens Juventus følger nøye med på utviklingen.

Antoine Griezmann så ut til å være klar for Barcelona da han bekreftet i en video at han forlater Atlético Madrid. Videoen skal ha irritert enkelte i Barcelona-hierarkiet, noe som gjør at diskusjonen om hvorvidt de faktisk skal hente den franske stjernen pågår for fullt.

Nå har Ole Gunnar Solskjær planer om å kuppe avtalen. Independent hevder å vite at Manchester United har tatt kontakt med Griezmann, og at en overgang er mulig.

De røde djevlene blir stadig linket til Ajax-stjerneskuddet Matthijs de Ligt. Nå har 19-åringens aktivitet på sosiale medier gitt Manchester United-fansen fornyet håp om at nederlenderen skal havne på Old Trafford. Midtstopperen har nemlig likt et Instagram-innlegg der Rio Ferdinand mimrer tilbake til Champions League-triumfen i 2008, skriver Mirror.

Samtidig planlegger Tottenham å punge ut for mindre etablerte stjerner. Ifølge Daily Mail kommer Spurs til å by om lag 900 millioner kroner for å sikre seg Bournemouth-duoen Callum Wilson og David Brooks.

Også byrival Arsenal ønsker å hente fra Bournemouth. Mirror hevder å vite at «The Gunners» snart kommer med et bud på assistkongen Ryan Fraser, som er verdsatt til 330 millioner kroner.

Eden Hazard satser på at Real Madrid-overgangen skal være i boks innen 4. juni, skriver Mirror. Klubbene sliter imidlertid å bli enige om overgangssummen for belgieren. Chelsea ønsker 1,2 milliarder kroner for driblefantomet, mens Real Madrid hittil bare har bydd 950 millioner kroner.

Marcos Alonso har ikke imponert like mye etter at Chelsea la om til å spille med fire bak. Nå er 28-åringen koblet til Real Madrid, og nekter å bekrefte overfor London Evening Standard at han blir værende på Stamford Bridge.

David de Gea er fortsatt ikke noe nærmere å skrive under på en ny kontrakt med Manchester United, melder Sky Sports. Den spanske stjernekeeperen kan skrive under for utenlandske klubber allerede i januar.

Adrien Rabiots kontrakt med PSG går ut om en måned. Nå ønsker både Arsenal og Manchester United å hente den franske urokråken, hevder Daily Star.

Også Danny Welbeck er på utgående kontrakt. Everton er nå favoritter til å sikre seg den skadeplagede Arsenal-spissen, melder London Evening Standard.

Lik TV 2 Sporten på Facebook