Det gjør Hege Riise overfor NRK. Guro Reiten er svært ettertraktet etter storspill for både LSK og det norske landslaget.

– Jeg vet ikke helt ennå. Det er ingenting som er klart og ingenting som er sikkert. Jeg skal spille VM og det er det som er fokuset mitt. Men det må være noe jeg har lyst til, ikke noe alle andre tenker at jeg skal gjøre, har Reiten sagt til NRK tidligere.

I den engelske hovedstadsklubben spiller allerede to norske landslagsprofiler, Maren Mjelde og Maria Thorisdottir.

Det har ikke lyktes TV 2 å komme i kontakt med Reiten fredag, men i et intervju tidligere i uken la ikke 24-åringen skjul på at hun har ambisjoner om utenlandsspill.

– Alle har vel en drøm om å spille i den beste klubben i verden eller blant de beste.

– Vil du helst ha en avklaring om fremtiden før VM?

– Jeg tar det som det kommer, det er ikke noe jeg bruker krefter og energi på nå. Det får andre gjøre. Jeg tar det som det kommer.

Landslagskaptein Maren Mjelde har fått med seg nyheten, og er klar på hva Reiten kan bidra med i London.

– Guro vil jo alltid tilføre et lag mye i form av offensiv kraft. Hun er en spiller som ofte er involvert i mål og har en giftig venstrefot, sier Mjelde til TV 2.

Mjelde ser positivt på en eventuell tredje norsk landslagsspiller på klubblaget. – Det er selvfølgelig bare kjekt om det skulle skje. Chelsea er en veldig bra klubb og vi er en god gjeng som trives godt i lag, sier forsvarsprofilen.

LSK-spiss Reiten er ikke den eneste norske spilleren som er ettertraktet. Nylig skrev Caroline Graham Hansen under for Barcelona.

Og til Nettavisen bekrefter Andrine Hegerbergs agent at den italienske storklubben AC Milan har lagt inn et bud på henne. Hegerbergs kontrakt med Paris Saint-Germain går ut etter sesongen.

(©NTB/TV 2 Sporten)