Fikk streng beskjed av Bahareh før avreise til Farmen kjendis

God kveld Norge (TV 2): Bahareh Letnes har store forventninger til kjæresten Per Sandberg på Farmen kjendis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag morgen ble det kjent hvilke tolv kjendiser som skal reise hundre år tilbake i tid og leve fra hånd til munn på Gjedtjernet gård i Grue kommune.

God kveld Norge møter en stressa og smånervøs Per Sandberg (59) på vei til Farmen kjendis-gården.

– En trønder innrømmer jo ikke at man har nerver, men i dag tidlig var det en liten periode der jeg angra. Det er så mye annet en skulle ha gjort.

Se God kveld Norge på TV 2 og TV 2 Sumo lørdager klokken 21.40.

Press fra kjæresten

Den tidligere fiskeriministeren blir ikke mindre stresset av kjæresten Bahareh Letnes' (29) store forventninger.

– Jeg har sagt det til ham: «Du kommer ikke hjem uten bil!». Når han først skal på Farmen, så skal han vinne, sier Letnes bestemt.

– Han er en av få politikere i verden som kan alt mulig, ikke bare politikk. Jeg tror han er flink med dyr. Jeg tror han kan bli en bra storbonde, fortsetter hun, før Sandberg skyter inn:

– Nå er det nok forventningspress her!

Seks uker uten røyk

Men uten sigaretter på gården er 29-åringen usikker på hvordan Sandberg skal holde ut.

– Alle vet hvor vanskelig det er å slutte å røyke. Du blir sur og irritert. Men jeg har sagt at han må kjempe, holde ut og komme hjem med bil, konstaterer Letnes.

Etter at paret i juli 2018 bekreftet forholdet, har den tidligere Miss Iran 2013 og politikeren knapt vært adskilt.

– Jeg føler allerede at jeg begynner å bli svak og kommer til å savne ham. Det blir vanskelig for begge å være uten hverandre i en måned – det blir første gang etter ett år.

– Jeg skal være på Skogn, hjemme hos foreldrene mine. Jeg tør ikke å være alene i leiligheten vår, sier Letnes.

Realitydeltaker

Sandberg har på kun et halvt år gått fra å være fiskeriminister til å delta på både Charterfeber og Farmen kjendis. Likevel har han ingen planer om å bli reality-deltaker på heltid.

– Det er mange som tror at jeg er avskilta som politiker, men de som tror det vet ikke hvor lett det er å omregistrere og komme tilbake igjen. Dette året her bruker jeg mye tid på andre ting. Bygge andre type relasjoner. Se om jeg klarer å skape forretningsvirksomhet, så får vi se i 2020 om jeg velger å forsiktig komme tilbake til politikken, sier Sandberg.