Sarri: – Om situasjonen er slik, vil jeg dra umiddelbart

Chelsea-manageren mener klubben bare kan sparke ham nå, dersom finaleresultatet mot Arsenal har noe å si for fremtiden hans.

ØNSKER Å BLI I CHELSEA: Men dersom resultatet i Europaligaen kan sørge for at han blir sparket, mener Maurizio Sarri at klubben like godt kan gjøre det med en gang. Foto: Reuters/Matthew Childs
ØNSKER Å BLI I CHELSEA: Men dersom resultatet i Europaligaen kan sørge for at han blir sparket, mener Maurizio Sarri at klubben like godt kan gjøre det med en gang. Foto: Reuters/Matthew Childs

Chelsea-manager Maurizio Sarri har blitt linket bort fra London-klubben i sommer.

Samtidig rapporteres det at klubben ikke vil ta stilling til om de ønsker å ha ham med videre før etter europaligafinalen mot Arsenal.

På spørsmål om fremtiden hans ble avgjort av finaleresultatet, freser italieneren.

– Om situasjonen er slik, vil jeg dra umiddelbart. Du kan ikke ... Ti måneders arbeid, og så skal alt avhenge av 90 minutter? Det er ikke riktig. Det er ikke den rette måten. Du er enten fornøyd med jobben jeg har gjort, eller du er ikke det, sier Sarri ifølge the Guardian.

– Fornøyd i Premier League

Kommende onsdag møte Sarris menn London-rival Arsenal i europaligafinalen i Baku. Før det ofrer ikke Sarri framtiden en tanke.

– Min framtid er onsdag, sier Chelsea-manageren.

– Men jeg må snakke med klubben etter finalen for å få vite om de er fornøyd med meg eller ikke. Jeg har to år igjen av kontrakten min, men nå er det bare tid til å tenke på finalen.

– Jeg er fornøyd med å være i Premier League, Chelsea er en av de viktigste klubbene i ligaen, så jeg er fornøyd. Men vi må sette oss ned å snakke om situasjonen, det er normalt å gjøre det mot slutten av sesongen. Jeg tror alle gjør det, fortsatte han.

– Håper Hazard blir værende

Sarri ga også skadestatus på sine spillere onsdag. Ruben Loftus-Cheek røk akillessenen i en treningskamp i USA nylig og går dermed glipp av finalen. Skaden er lik den stortalentet Callum Hudson-Odoi (18) pådro seg i slutten av april.

Samtidig er det håp om at N'Golo Kante kan bli klar til finalen etter sin skade.

– Han tok del i treningen tirsdag, så vi er optimistiske, sa Sarri.

Også klubbens stjernespiller Eden Hazard ble et tema på pressekonferansen. Belgieren er hardt linket til Real Madrid.

– Jeg vet ikke, sa Sarri på spørsmål om Hazard er på vei bort fra Chelsea, men la til at han vil respektere valget midtbanespilleren tar.

– Jeg håper han bli værende, men vi må være klare om han bestemmer seg for noe annet, sa han.

(©NTB/TV 2)