Tarik banker inn mål etter Lagerbäck-besøk:
– Han må komme oftere

Tarik Elyounoussi har scoret to mål i tre kamper på rad siden landslagssjefen var innom treningsanlegget til AIK.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

AIK-Falkenberg 2-0

AIK-nordmannen Tarik Elyounoussi er i storform om dagen, og mandag scoret han begge målene da Falkenberg ble slått 2-0 på Friends Arena.

– Det føles bra. Kroppen føles bra. Vi er inne i en god stim med laget, så det er fantastisk. Det er bare å fortsette sånn, sier Elyounoussi.

Se målene og intervjuet over!

Elyounoussi er toppscorer i Allsvenskan åtte mål på de ti første kampene. Han har scoret i fire kamper på rad, og blitt tomålsscorer i tre kamper på rad.

– Det blir sånn når jeg har bra spillere rundt meg. Og når kroppen føles bra. Jeg har ingen småting som jeg slet mye med forrige sesong. Jeg kunne ikke trene så mye over en lang periode. Nå føles det bra. Jeg orker mer, løper mer og kommer til farligheter og sjanser, sier han.

Dessuten kan det se ut til at landslagssjef Lars Lagerbäcks visitt har vært en utløsende faktor.

– Han har vært på besøk til oss på Karlberg (AIKs treningsfelt). Jeg sa til ham at han må komme oftere, smiler landslagsangriperen.

– Han kom dagen før derbyet og ønsket lykke til. Jeg fikk en SMS fra Perry, hans assistent, som sa at de kanskje burde komme litt oftere, for nå har jeg også begynt å score mål. Vi kommer til å spille fine kamper med landslaget, så det er bra å dra dit med en slik form.

Dagen etter Lagerbäck-visitten scoret Elyounoussi to mål mot Djurgården. Deretter har det blitt to mål også mot Helsingborg og Falkenberg.

Norge tar imot Romania 7. juni, og møter Færøyene borte 10. juni. Kampene sendes på TV 2s plattformer.

Etter en litt tung sesongstart har AIK nå vunnet fire kamper på rad, og ligger bare ett poeng bak serieleder Malmö.

– Det begynte litt trått, men vi visste hele tiden at vi kom til å bli bedre. Vi har funnet rytmen, og da blir det bra. Så enkelt er det, mener han.

Men nordmannen tror kampen om tittelen blir enda tøffere enn den var forrige sesong.

– Vi har lyst til å være med i toppen, selvsagt. Det er vanskeligere i år enn i fjor. Alle vil slå oss. De møter mesterne. De hever seg mye mer. Vi merker det utpå banen.