FALSKT: Madonna var det store trekkplasteret som pauseshow under Eurovision i Tel Aviv lørdag. Men man mange ble sjokkert da hun sang veldig falsk.
FALSKT: Madonna var det store trekkplasteret som pauseshow under Eurovision i Tel Aviv lørdag. Men man mange ble sjokkert da hun sang veldig falsk. Foto: Orit Pnini/ AFP

Vokal-skandalen til Madonna trolig forfalsket i nytt klipp

Madonna har fått gjennomgå etter opptreden i Eurovision-finalen i Tel Aviv i helgen. Det har ikke akkurat blitt mindre storm, etter hun har forsøkt å dekke over skandaleopptreden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Madonna fikk mye kritikk etter pauseshowet sitt fra Eurovision-scenen i Tel Aviv lørdag, der popdronningen sang svært falskt.

Det kom fort reaksjoner i sosiale medier.

– Det er så synd, men Madonna du synger i helt feil tone, skrev en.

– Madonna høres virkelig ikke bra ut, skrev en annen.

Også Mads Hansen kom med et syrlig stikk til «kollega» Madonna.

– Fra én artist til en annen, nå må du også legge opp Madonna, skrev den tidligere fotballspilleren og mannen bak landeplagen «Sommerkroppen».

Delte innslaget

Madonna har ikke kommentert kritikken, men mandag la hun selv ut innslaget på sin YouTube-kanal.

Problemet er bare at denne fremføringen høres ikke ut som den samme fra Eurovision-scenen, men derimot en langt mer polert versjon.

Og det har ikke gått upåaktet hen. Fansen raser.

– Madonna redigerte virkelig vokalen på hennes siste opptreden og håpet at ingen ville merke det, skriver én.

Mens Huffington Post skriver at «Madonnas skjelvende stemme plutselig treffer alle toner perfekt», skriver svenske Expressen at Madonna har «forfalsket floppen».

Redigert eller ikke? Hør de to ulike versjonene i videoene nederst i saken og bedøm selv!

Skapte reaksjoner

Det var ikke bare vokalprestasjonen som vakte oppsikt under Madonnas opptreden lørdag. Det gikk heller ikke upåaktet hen at to av popdronningens dansere var ikledd jakker med henholdsvis palestinsk og israelsk flagg på ryggen.

Markeringen var ikke klarert med arrangørene på forhånd

– Eurovision Song Contest er et ikke-politisk arrangement og Madonna er gjort oppmerksom på dette, het det i en uttalelse fra EBU i etterkant.

Danseren med det palestinske flagget var norske Mona Berntsen. Etter opptredenen ble Berntsen avhørt i over halvannen time på flyplassen på vei ut av Israel.