Farmen kjendis 2020:

Dette er årets Farmen kjendis-deltakere

GRUE (TV 2): Tolv kjendiser er klare for Farmen kjendis. Se video med alle deltakerne her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Akkurat nå spilles den fjerde sesongen av Farmen kjendis inn på Gjedtjernet gård i Grue kommune.

Da TV 2 møtte alle deltakerne fredag formiddag, hadde kjendisene vært på gården i ett døgn.

Under kommer en presentasjon av deltakerne:

Gunilla Persson (60)

Persson er mest kjent for sin rolle i TV 3-serien Svenske Hollywoodfruer.

I sin ungdom var hun modell, og gjennombruddet kom da hun deltok i modellkonkurransen The Face of the 80's, hvor hun ble signert av modellagenten Eileen Ford – selv om hun ikke vant.

Etter konkurransen flyttet svensken til USA. Persson har vært både undertøysmodell og forsidepike for magasinet Harper's Bazaar.

– Jeg synes det er veldig moro å komme til Norge, for nordmennene er så hyggelige. Jeg har bare gode gode erfaringer med dere, sier Persson til TV 2.

– Dette blir en utfordring, og noe helt annet enn noe jeg har gjort tidligere, sier Hollywoodfruen, som til vanlig er omringet av glitter og glamour Los Angeles.

Gunilla Persson. Foto: Alex Iversen/TV 2
Gunilla Persson. Foto: Alex Iversen/TV 2

Per Sandberg (59)

Per Sandberg har vært i politikken i en årrekke. Han var fiskeriminister i Erna Solbergs regjering fra 2015 til 2018, og hadde en periode ansvaret for Justis- og beredskapsdepartementet.

Han skapte mange overskrifter da den politiske karrièren tok slutt i 2018, etter at han brøt sikkerhetsrutiner da han var på ferie i Iran sammen med sin norsk-iranske kjæreste Bahareh Letnes.

Nå er Sandberg klar for å reise 100 år tilbake og leve gårdslivet.

– Jeg liker å prøve ting, så får vi se om jeg liker dette. Jeg har alltid vært sånn at jeg kaster meg ut i det meste, sier Sandberg til TV 2.

Per Sandberg. Foto: Alex Iversen/TV 2
Per Sandberg. Foto: Alex Iversen/TV 2

Adrian Sellevoll (21)

Sellevoll ble kjent via reality-programmet Ex on the Beach i 2018.

Det var gjennom deltakelsen at han møtte Gullruten-vinneren Melina Johnsen, som senere ble hans kjæreste. De to slo imidlertid opp kort tid etter at programmet ble sendt på TV.

Sellevoll er også musiker og modell, og har gått catwalk for merker som Armani. Mange vil kanskje bli overrasket når de ser 21-åringen i nye omgivelser på Gjedtjernet gård.

– Jeg har jo vokst opp med alt dette. Så da de ringte meg var jeg ikke i tvil, jeg har alltid synes at Farmen er jævlig kult, flirer han.

Adrian Sellevoll. Foto: Alex Iversen/TV 2
Adrian Sellevoll. Foto: Alex Iversen/TV 2

Triana Iglesias (37)

Iglesias har vært programleder for Paradise Hotel i en årrekke.

Dyreaktivisten har også jobbet som glamour- og nakenmodell, og tidvis som burlesk-artist.

I starten av mai ble det klart at hun også kan putte artistyrket på CV-en, da hun ga ut en coverversjon av 90-tallshiten «Bailando.

– Jeg er jo tatt helt ut av min comfort-sone, og puttet inn på en gård hvor jeg ikke kan noe. Så jeg får kanskje vist noen sider av meg som jeg ikke har vist på Paradise Hotel, sier Iglesias.

Triana Iglesias. Foto: Alex Iversen/TV 2
Triana Iglesias. Foto: Alex Iversen/TV 2

Hege Bøkko (27)

Hege Bøkko er en norsk skøyteløper, og lillesøsteren til OL-stjernen Håvard Bøkko.

Bøkko har selv konkurrert i OL i fire forskjellige konkurranser, men pallplasseringene har uteblitt. I NM-sammenheng har 27-åringen flere gullmedaljer, fem av dem på sprint. Nå blir det en pause fra livet som toppidrettsutøver.

– Jeg følte at jeg tenkte en mental pause, og gjøre noe annet enn treningssamlinger og skøyter. Farmen har vært en drøm veldig lenge, og endelig føltes det riktig, sier Bøkko.

Hege Bøkko. Foto: Alex Iversen/TV 2
Hege Bøkko. Foto: Alex Iversen/TV 2

Hanna-Martine Slåttland Baller (20)

Hanna-Martine er fra Sarpsborg. Hun er Youtuber med nesten 100.000 abonnenter på kanalen sin, og 130.000 følgere på Instagram.

Hun er den yngste deltakeren i årets Farmen Kjendis, og legger ikke skjul på at hun nå begir seg ut i ukjente omgivelser.

– Jeg har ikke akkurat vært uten telefon i seks uker og bodd med masse fremmede på en gård før, sier hun til TV 2.

Hanna-Martine Slåttland Baller. Foto: Alex Iversen/TV 2
Hanna-Martine Slåttland Baller. Foto: Alex Iversen/TV 2

Vidar Villa (29)

Musikeren heter egentlig Vidar André Grødset Mohaugen, men er kjent under artistnavnet Vidar Villa.

Han har for norskspråklige festlåter, der de mest spilte er «One Night Stand» og «Herregud».

– Det er noe magisk ved å gå hundre år tilbake i tid, og den eneste måten man kan oppleve det på er ved å være med på Farmen, sier artisten til TV 2.

Vidar Villa. Foto: Alex Iversen/TV 2
Vidar Villa. Foto: Alex Iversen/TV 2

Tommy Sharif (43)

Tasawer «Tommy» Sharif er en forretningsmann som ble kjent som hele Norges dekkonge da han hadde suksess med selskapet Sharifs Dekksenter.

43-åringen har riktignok ikke alltid hatt suksess med investeringene sine. I februar 2017 ble han dømt til fengselsstraff for skatteunndragelse, men nå er 43-åringen klar for comeback.

– Jeg har tenkt til å gjøre tidenes comeback innenfor dekkbransjen, og da må jeg begynne helt i fra «scratch» ved å gå hundre år tilbake i tid, forteller Sharif.

Tommy Sharif. Foto: Alex Iversen/TV 2
Tommy Sharif. Foto: Alex Iversen/TV 2

Anita Hegerland (58)

Anita Hegerland var en internasjonal barnestjerne.

Hun ble Norges første millionselgende artist i 1971, da hun bare ti år gammel solgte historiske to millioner plater av den tyske singelen «Schön ist es auf der Welt zu sein».

Hun hadde mange store hits, og ble et kjent navn i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Østerrike og Sveits – for å nevne noen land.

– Dette konseptet ligger veldig nær meg som person, for jeg er veldig opptatt av dyr og alt som gror. Jeg har også alltid laget mat fra bunnen av, forteller Hegerland.

Anita Hegerland. Foto: Alex Iversen/TV 2
Anita Hegerland. Foto: Alex Iversen/TV 2

Erik Alfred Tesaker (39)

Erik Alfred Tesaker er oppfinner og forfatter.

Han er mest kjent fra NRK-serien Oppfinneren, som sendes i flere land i Europa. I serien kan man følge han og familien som ønsker å lage et mekanisk paradis på et småbruk på Sørlandet.

– Jeg er jo midt i 40-årskrisa, jeg fyller 40 om tre uker. Så det å bare rømme ut og leve helt fritt og ansvarsløst, var veldig fristende, sier sørlendingen spøkefullt.

Erik Alfred Tesaker. Foto: Alex Iversen/TV 2
Erik Alfred Tesaker. Foto: Alex Iversen/TV 2

Stina Marie Bakken (26)

Under navnet «Stina Blogg» begynte Stina Marie å blogge som 17-åring. Hun har også jobbet som modell, og er forlovet med rockestjernen Per Fredrik Åsly, som går under artistnavnet «PelleK».

26-åringen vet ikke hva som venter henne på gården.

– Jeg er livredd for alt av dyr, bortsett fra hunder og katter.

Stina Bakken. Foto: Alex Iversen/TV 2
Stina Bakken. Foto: Alex Iversen/TV 2

Mímir Kristjánsson (32)

Mímir Kristjánsson er både journalist og forfatter, og har vært på TV-skjermen flere ganger, blant annet i Nytt på Nytt. Han har også vært aktiv i det politiske partiet Rødt i flere år.

– Jeg takket ja til dette først og fremst fordi det er gøy. Det å drive en gård som man gjorde for 100 år siden er ganske fint, for vi har lett for å glemme hvor kort tid det er siden vi var et ganske fattig land, sier Kristjánsson.

Mímir Kristjánsson. Foto: Alex Iversen/TV 2
Mímir Kristjánsson. Foto: Alex Iversen/TV 2

Fjerde sesong av Farmen kjendis kommer på TV 2 neste år.