FINALE: Emilia Clarke som Daenerys Targaryen sammen med Drogon.
FINALE: Emilia Clarke som Daenerys Targaryen sammen med Drogon. Foto: Helen Sloan/HBO via AP

nb! Inneholder spoilers!

Slik reagerer fansen på Game of Thrones-avslutningen

Dette synes fansen om serieavslutningen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

NB! Inneholder spoilere.

Natt til mandag slapp HBO den sjette og aller siste episoden av suksesserien Game of Thrones.

Etter å ha brent ned hele Kings Landing og alt som kunne krype og gå av byens innbyggere i den foregående episoden, fikk Daenerys Targaryen i seriens avslutning endelig berøre jerntronen for første gang.

Men dragemorens drøm om å herske over de syv riker ble kortvarig, da Jon Snow ender opp med å ta livet av sin egen tante.

En nedbrutt Drogon smelter deretter hele jerntronen og flyr av gårde med sin avdøde mor.

Etter en avstemning blant Westeros' mektigste menn og kvinner, får Tyrion Lannister gjennom forslaget om å trone Bran Stark til Westeros' nye hersker – under kongenavnet Bran the Broken.

Bran utnevner deretter Tyrion til The Hand of the King.

«Når du ikke har gjort noe som helst i gruppeprosjektet, men likevel får en A+», skriver en bruker som tydelig er oppgitt over seriens avslutning.

«Bokstavelig talt alle Game of Thrones-fans når Bran blir konge», skriver en annen og himler med øynene.

Sansa Stark blir ikke overraskende dronning i nord, mens lillesøster Arya bestemmer seg for å seile vekk for å utforske verden. I sosiale medier blir hun assosiert med den amerikanske tegneseriefiguren Dora the Explorer.

«Kommer snart på HBO: Arya The Explorer», skrøner en Twitter-bruker.

Som straff for å ha drept Daenerys, blir Jon Snow sendt tilbake til start for å vokte grensen i nord på livstid, selv om The Night King og hele hans avdøde hær ikke lenger er en trussel.

«Bran gjør ingenting, men likevel blir han konge. Sansa gjør ingenting, og likevel er hun dronningen av nord. Jon Snow gjør bokstavelig talt alt kun for å bli sendt tilbake til start», hamrer en bruker løs.

«Har jeg virkelig brukt åtte år på denne serien kun for å se at Bran blir konge, Dany dø og Jon tilbake som nightwatch???», klager @maddcosmos.