Fagermo: – Vi kan være med helt inn

Dag-Eilev Fagermo utpeker Odd til en tittelkandidat denne sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torgeir Børven scoret sitt sjuende seriemål da Odd banket Lillestrøm 3-0 på Åråsen søndag. Med det leder Dag-Eilev Fagermos menn Eliteserien med tre poeng.

Se hvordan Odd lekte seg til seier mot LSK i Sportsnyhetene øverst!

Trener Dag-Eilev Fagermo utpeker nå Odd til en gullkandidat denne sesongen.

– Nå begynner det å bli flere kamper og litt mer perspektiv på tabellen. Det avhenger om vi klarer å beholde hele laget hele sesongen. Men med dette laget kan vi være med å kjempe helt inn, sier Fagermo til TV 2 Sporten.

Han er imidlertid klar over at konkurransen om seriegullet i Eliteserien 2019 blir knallhard.

– Molde vil være med helt inn. Rosenborg kan fort vinne ti på rad og være oppe der. Brann blir nok med, så har jeg blitt imponert over Glimt. Og Vålerenga. Så fem-seks lag vil være med å kjempe, mener Odd-treneren.

Hyller lagmoralen
Fagermo er imponert over prestasjonen spillerne la ned mot LSK.

– Det var en perfekt dag. Jeg har ikke flere superlativer. Vi vant på en profesjonell og faglig sterk måte. Det var klasseforskjell, rett og slett. Og på Åråsen er ikke det lett, poengterer han.

Odds Sander Svendsen, som scoret ett av målene mot LSK, roser arbeidsmoralen som er i laget.

– Vi har en fantastisk arbeidsmoral, det er ingen som jukser eller gjør andre ting. Vi er veldig sultne alle mann. Vi kommer på trening og jobber hardt hele uken, det er ingen som dabber av. Alle vil dette og ønsker dette, sier Svendsen, og svarer følgende på spørsmål om Odd kan vinne ligaen:

– Ser du på tabellen akkurat nå, så sier den det. Men det er en lang sesong, og det handler om å fortsette i det sporet vi er i nå. Klarer vi det, så kan vi stå superhappy igjen i desember.

– Fremstår som en gullkandidat
TV 2-ekspert Jesper Mathisen nøler ikke med å utpeke Odd til en gullkandidat etter det laget viste mot mot LSK.

– For meg så ser Odd ut som en mulig medaljekandidat, og kanskje en gullkandidat, sa han i FotballXtra, og slo fast.

– Odd har fremstått som en gullkandidat slik de spilte mot LSK, for Fagermo har fremstått som høyere og mørkere enn han noensinne har vært. Men LSK spilte en fryktelig hjemmekamp, mente han.

Lillestrøm står med fire strake kamper uten seier og kjemper i bunnen med ni poeng.