REISER MED STIL: Drake har skaffet sitt eget fly. Foto: Vaughn Ridley, AFP/champgnepai, Instagram
REISER MED STIL: Drake har skaffet sitt eget fly. Foto: Vaughn Ridley, AFP/champgnepai, Instagram

Sjekk rap-kongens nye leketøy

Når Drake skaffer seg privatfly, gjør han det skikkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Privatjeter har gjerne 10-15 seter og plass til det man trenger når man skal farte rundt.

Den 32 år gamle kanadiske rapperen synes åpenbart at det blir litt puslete, så han har skaffet seg en Boeing 767. Flyet er to nummer større enn arbeidshesten 737, som i Norwegian-utgave rommer 189 passasjerer.

En 767 i passasjertrafikk har inntil 375 seter, så i kabinen har Drake og hans venner god tumleplass.

Air Drake

I en video Drake har lagt ut på Instagram vises blant annet et klipp inne i flymaskinen. Der er det montert komfortable sofaer og sittegrupper, en TV og forseggjort belysning.

– Ja, jeg vet ikke. Jeg synes det er litt emosjonelt. Jeg vet ikke hva som feiler meg, sier Drake i videoen mens han beundrer flyet fra utsiden.

«Air Drake» er lakkert på jetmotorene, og også flykroppen og halen har fått en personlige touch i form av logoer og designer fra platecover og fra klesfirmaet artisten driver.

Ikke gratis

Ifølge CNN er flyet en Boeing 767-300F som koster mer enn 220 millioner dollar (1,9 milliarder kroner). Artisten har skaffet flyet i samarbeid med det kanadiske fraktflyselskapet Cargojet, melder CNN.

Drake har de siste ti årene vært en av verdens største artister. Han har flere Billboard-rekorder, han har vunnet en rekke priser, og låtene hans er strømmet flere milliarder ganger på digitale plattformer.