FINALEKLAR: Anders Mol og Christian Sørum er klar for finale i Brasil.
FINALEKLAR: Anders Mol og Christian Sørum er klar for finale i Brasil. Foto: Sam Wasson

Mol og Sørum klar for finale

Norges superduo er klar for sandvolleyballfinale i Itapema Open i Brasil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anders Mol og Christian Sørum er klar for finale etter at de slo den polske duoen Bartosz Losiak og Piotr Kantor i semifinalen i Brasil.

Mol og Sørum vant første og tredje sett (21-15, 19-21, 15-12) og slo Losiak og Kantor for første gang.

Dermed er de klar for finalen søndag mot en annen polsk duo, Grzegorz Fijalek og Michal Bryl.

Finalen ser du på Sumo fra kl.16.30.

– Det var et veldig høyt nivå på kampen. De er tøff å spille mot og vi hadde aldri slått dem før. Begge lag gjorde det veldig bra og jeg tror forskjellen til slutt lå i at vi hadde noen flere blokkeringer enn dem, i tillegg til at vi hadde gode server. Det var en seier som gjorde oss veldig glad, sier Sørum etter finalen.

Finalemotstanderne Fijalek og Bryl har ennå til gode å tape et sett i Itapema Open, og er på jakt etter sin første gullmedalje i World Touren. Samtlige ganger de har nådd finalen, har de blitt slått av Mol og Sørum, i Wien, World Tour-finalen og i Las Vegas. Nå håper den polske duoen på et annet resultat i Brasil.

– Vi vet at det norske laget er det beste laget i verden akkurat nå, så alle ser etter løsninger for å slå dem. Hvis vi skal ha en sjanse må vi spille vårt beste. Jeg håper Brasil er stedet hvor vi endelig kan slå dem, sier Fijalek.