Mann viftet med pytonslange og penis foran illsint nabokvinne

Mannen gjorde også en nazihilsen på McDonalds og kom med drapstrusler mot politiet. Nå har han fått dommen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen i 20-årene er dømt for en lang rekke hendelser, der de fleste omfatter grove trusler, seksuelle handlinger og truende adferd.

Én av hendelsene fant sted på mannens bopel i Bergen i august 2018. Politiet ble tilkalt for å få ham til å dempe musikken. I forbindelse med dette fremsatte han en rekke trusler mot politiet.

Det var Bergens Tidende som omtalte dommen først.

Nazihilsen

Mannen truet blant annet med å voldta en kvinnelig politibetjent.

Det kommer frem i en dom fra Bergen tingrett.

I januar 2019 ble politiet tilkalt til en McDonalds-restaurant i Bergen etter meldinger om ordensforstyrrelser.

Den dømte mannen opptrådte skremmende ovenfor betjeningen ved at han slo hardt i disken, spurte en ungdomsgjeng om de ville bli med ut for å slåss, og gjorde en nazihilsen inn i lokalene.

Mannen ble senere på kvelden pågrepet for hendelsen. Da kom han med drapstrusler mot politiet.

Pytonslange

En annen hendelse fant sted sommeren 2018. Bergens Tidende skriver at en nabo hørte skriking og dunking i oppgangen. Den kvinnelige naboen har forklart at hun fant mannen med en pytonslange som han «kastet rundt seg».

Ifølge avisen var slangen illsint og bet den dømte mannen. Nabokvinnen tok slangen, og gikk inn i mannens leilighet for å legge slangen tilbake. Da tok han frem penisen sin, begynte å klå henne på brystene og forsøkte dra henne ned i gulvet.

Mannen er dømt for en rekke hendelser som har funnet sted mellom 2017-2019. I retten erkjente han straffskyld for de fleste av forholdene. Mannen har forklart at han var ruset da han begikk alle de straffbare forholdene, står det i dommen fra Bergen tingrett.

Retten omtalte hendelsene som «skremmende». Han ble dømt til syv måneder i fengsel.