KOBLES TIL UNITED: Jasper Cillessen skal være den største kandidaten til å erstatte David de Gea.
KOBLES TIL UNITED: Jasper Cillessen skal være den største kandidaten til å erstatte David de Gea. Foto: Lluis Gene/AFP

fotballryktene:

Barcelona-keeper kobles til Manchester United

Dersom David de Gea forlater Manchester United i sommer, har klubben Jasper Cillessen øverst på ønskelisten. Her er lørdagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona-keeper Jasper Cillessen er den største kandidaten til å erstatte David de Gea i Manchester United, dersom de Gea forlater klubben i sommer melder Record.

I følge The Sun er Marcus Rashford i tenkeboksen, og har visse krav før han skriver nye kontrakt med Manchester United. Angrepsspilleren ønsker nemlig forsikringer om retningen klubben går i under Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United er i samtaler med Fulham om en mulig overgang for forsvarsspiller Ryan Sessegnon (19). Han har lenge vært ønsket av Tottenham, men nå har de altså fått konkurranse fra United, melder Sky Sports.

Selv om Manchester United ikke kan tilby Matthijs de Ligt Champions League-spill neste sesong, skal klubben likevel ikke ha gitt opp å hente Ajax-kapteinen. Og i følge Telegraph, skal 19-åringen være interessert i en overgang til Old Trafford.

Adam Lallana ønsker i følge Express seg bort fra Liverpool og kunne tenke seg en retur til Sothampton. Han spilte i klubben i perioden 2006-2014.

Everton planlegger å legge inn et bud på 390 millioner kroner for Bournemouth-angriper Callum Wilson. Men klubben må muligens se seg nødt for å selge Idrissa Gueye for å kunne finansiere kjøpet. Det skriver The Sun.

Samtidig skal Everton i følge Express også være lysten på å hente Fulham-angriper Aleksandar Mitrovic. 24-åringen ønsker å bli værende i Premier League.

Juventus ønsker seg Mauricio Pochettino. Tottenham-manageren har vært koblet til flere klubber og nå også den italienske storklubben, i følge Express.

Brasil-back Dani Alves har stanset kontraktforhandlingene med Paris Saint-Germain fordi han ønsker å gå til Premier League. Det melder den portugisiske avisen UOL Esporte.

Barcelona er favoritter til å hente Antoine Griezmann i sommer, ettersom både Manchester City og Paris Saint-Germain i følge Independent har trukket seg ut av kampen om angrepsspilleren.

Atlético Madrid skal ha fått et bud fra Manchester CityRodri Hernandez, i følge den spanske avisen AS.