ANGRER: Vegard Forren mener saken er oppblåst, men erkjenner at han ikke burde festet med russen.
ANGRER: Vegard Forren mener saken er oppblåst, men erkjenner at han ikke burde festet med russen. Foto: Grøtt, Vegard Wivestad

Forren innrømmer russefesting: – Mange overdrivelser ute og går

Russepresidenten kalte Molde-spillernes oppførsel «forkastelig». Molde-spiller Vegard Forren erkjenner at han ikke burde vært på festen, men mener saken er «litt oppblåst».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det sier den tidligere Premier League- og landslagsspilleren til Rbnett.

Russepresidenten ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, reagerte kraftig da flere Molde-spillere dukket opp på russens arrangement mandag i forrige uke.

– I Molde har ikke russen lov til å være i byen. Og disse spillerne valgte da å dra ut av byen for å være på russetreff. Jeg synes det er forkastelig. De ødelegger for russen, og for alle barn og voksne som har dem som forbilder. Jeg reagerer kraftig på at de gjør det, sa russepresident ved Molde videregående skole, Ingrid Talseth Singstad, til TV 2.

Mener saken er oppblåst

Heller ikke Molde-ledelsen var imponert, og nå erkjenner Forren overfor lokalavisen at han ble kalt inn på teppet.

– Saken er litt oppblåst. Det er mange overdrivelser ute og går, og en del påstander fra folk som ikke har riktig informasjon eller som ikke kjenner fakta. Men vi håndterte den saken internt og la den død med en gang, og vi har ikke brukt noe energi på den etterpå, sier Molde-spilleren til lokalavisen.

Han sier samtidig at de aldri burde vært på festen.

– Vi må alltid huske på at vi er i den posisjonen vi er som Molde-spillere, og da kan vi ikke tillate oss dette, sier den tidligere landslagsspilleren.

Vurderte å stille i russedress

I intervjuet forteller Forren at han vurderte å kle seg ut i sin gamle russedress i 17. mai-toget i Molde.

– Det kunne vært artig å stille opp i den i borgertoget, men det er ikke alle som har like mye humor på dette som jeg har, sier Forren til Rbnett.

16. mai tapte Molde for Kristiansund. Etter å ha ledet med to mål, tapte til slutt Molde 3-2. Forren ble kåret til Moldes beste av lokalavisen.