SUKSESS: Massimiliano Allegri har vunnet Serie A i samtlige sesonger for Juventus, men har ikke klart å få kloen i det gjeveste trofeet: Champions League.
SUKSESS: Massimiliano Allegri har vunnet Serie A i samtlige sesonger for Juventus, men har ikke klart å få kloen i det gjeveste trofeet: Champions League. Foto: Martin Meissner

Ferdig i Juventus

Massimiliano Allegri og Juventus skiller lag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter Juventus på sine nettsider.

«Massimiliano Allegri kommer ikke til å sitte på Juventus-benken i 2019/20-sesongen», lyder det fra den italienske storklubben.

Juventus varsler at Allegri, sammen med klubbens president Andrea Agnelli, skal møte pressen lørdag formiddag.

Den italienske storklubben har to kamper igjen av sesongen, som blir Allegris siste ved roret. De har for lengst vunnet Serie A.

51-åringen hadde ett år igjen av kontrakten.

Han tok over Torino-klubben sommeren 2014. Siden har ha vunnet fem strake serietitler. Han vant også cupen fire år på rad, men måtte i år se laget sitt bli slått ut av Atalanta.

Som følge av den enorme dominansen i hjemlandet, har Champions League vært en viktig turnering å hevde seg i for Allegri.

På fem forsøk har han tatt dem til to finaler, der de endte opp med å tape begge. De to siste sesongene er det blitt Juventus-exit i kvartfinalen, i år på hjemmebane mot Ajax etter å ha ledet etter den første kampen.