Brann-Berisha: – Rosenborg kommer til å miste mye poeng fremover

Brann-profilen Veton Berisha (25) ser ikke for seg at Rosenborg-marerittet ender med det første.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rosenborg fikk seg en blytung 16. mai med 0-2 tap for Haugesund, og stiller i prosesjonen i Trondheim på nedrykksplass.

Brann-spillerne kunne på sin side gå i tog med hodet hevet etter 2-1-seier over Sarpsborg og sin andre strake seier etter en skuffende sesongstart.

– Det er superbra stemning. Tre poeng, folk er glade og heier oss frem. Så vi er godt fornøyd, gliser Veton Berisha, som både scoret og hadde målgivende pasning mot Sarpsborg.

– Det spørs når det skjer

Når TV 2 spør egersunderen om Rosenborgs situasjon, svarer han diplomatisk.

– Vi skal ikke begynne å være stygg med de der oppe. Det de har levert og gjort for norsk fotball de siste årene, har vært kanonbra. Jeg forstår egentlig ikke helt hvorfor de ikke har tatt mer poeng enn de har gjort når du ser de spillerne de har. De har en veldig bra tropp. Kanskje den beste i Norge. De kommer sikkert ut av det, sier Berisha, før han fortsetter:

– Det spørs når det skjer. Når du er der nede, da begynner det å bli vanskeligere og vanskeligere. Når selvtilliten ikke er på topp, er det vanskelig å plukke poeng.

– Ser du Rosenborg som en mulig serievinner, eller er den veien litt for lang?

– Jeg tror den veien er litt for lang. Fordi de kommer til å miste mye poeng fremover òg, tror jeg. Det er vanskelig når du ligger nede og selvtilliten ikke er på topp. Og Molde tror jeg fortsatt blir sterke. Og vi, svarer angrepsspilleren.

Optimistisk

Brann har nå fem poeng opp til Molde og Odd på tabelltoppen, og tre poeng opp til Bodø/Glimt på medaljeplass.

Neste motstander er nettopp Bodø/Glimt på bortebane. Når han blir bedt om å spå sluttplasseringen, svarer Berisha optimistisk.

– Vi ender topp tre. Så får vi håpe at vi kanskje klarer førsteplassen, sier Brann-profilen.