Forsinket LSK snudde 0-2 til sent poeng

Lillestrøm kom sent til eliteseriekampen mot Mjøndalen torsdag, og brukte også lang tid på å komme i gang i kampen. 0-2 ble til slutt snudd til 2-2.

Øverst ser du de tre første målene i kampen

Oppgjøret i Mjøndalen måtte utsettes som følge av at LSK-bussen havnet i trafikkproblemer på vei til kamp. Lillestrøm-spillerne var ikke på plass før rundt 20 minutter før avspark.

Dermed ble kampen utsatt med 45 minutter slik at gjestene skulle rekke å gjøre de nødvendige forberedelsene.

Helt forberedte virket likevel ikke mannskapet til Jørgen Lennartsson da kampen ble blåst i gang. Mjøndalen dominerte de første 45 minuttene og scoret to ganger ved Sondre Solholm Johansen og Tony Brochmann.

2-0-scoringen kom sekunder før pause og ga naturlig nok hjemmefansen stor tro på tre poeng dagen før nasjonaldagen. Slik skulle det imidlertid ikke gå.

Etter pause kom LSK voldsomt tilbake og reduserte til 2-1 da midtstopper Tobias Salquist møtte et innlegg på bakerste stolpe etter en times spill.

12 minutter før slutt berget måltyven Thomas Lehne Olsen ett poeng for kanarifuglene med sitt fjerde mål for sesongen. Angrepet som foranlediget utlikningen var strålende.

Dermed går LSK og Mjøndalen inn i nasjonaldagen som tabellnaboer. Mjøndalen på niendeplass har torsdagens motstander rett bak seg. Begge har ni poeng.