Fotballryktene: – Solskjær vil bruke halv milliard på Palace-duo

Mens Real Madrid vil kvitte seg med 14 spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Silly season» kickstartes for alvor i løpet av det neste døgnet. Ved midnatt åpnes overgangsvinduet i England.

Manchester United vant kun to av sine ni siste kamper i Premier League og er desperate etter å forsterke laget i sommer. Med 32 poeng opp til Manchester City må det drastiske forandringer til.

De første spillerne i Ole Gunnar Solskjærs fremtidige mesterlag kan bli Crystal Palace-duoen Aaron Wan-Bissaka og Patrick Van Aanholt. Solskjær vil legge 565 millioner kroner på bordet for backene.

Samtidig ønsker Wilfried Zaha seg bort fra London-klubben. Manchester United blir neppe neste destinasjon. Zaha er nemlig interessert i Champions League-spill. Palace vil ha drøyt 900 millioner kroner for Zaha, hevder Daily Mail.

Alexis Sanchez har vært en verkebyll i Manchester United siden de røde djevlene snappet ham foran øynene på byrival Manchester City. Chileneren sprengte klubbens lønnsstruktur og har knapt scoret mål siden overgangen fra Arsenal. Nå kan Juventus bli neste stoppested for Sanchez. Forhandlinger mellom klubbene er begynt, skriver Independent.

Samtidig skriver London Evening Standard at Manchester-klubben nærmer seg signaturen til Daniel James. Egentlig er det Dortmunds Jadon Sancho som står øverst på ønskelisten, men Manchester United frykter at Sancho er mer fristet av andre alternativer.

Gonzalo Higuain fikk det ikke til å stemme på Stamford Bridge. Chelsea har ingen planer om å forlenge låneavtalen. Higuain blir sendt tilbake til Juventus etter Europaliga-finalen, skriver Daily Mail.

Manager Maurizio Sarri frykter at han får sparken selv om klubben skulle vinne Europaligaen, skriver Express. Roma og Milan er interesserte i italieneren. Sarris erstatter kan fort bli Watford-manager Javi Gracia.

Tottenham har ingen planer om å kjøpe spillere med det første. Klubben vil konsentrere seg om Champions League-finalen 1. juni og har blokkert alt snakk om overganger før den tid, skriver London Evening Standard. Samtidig meldes det om at klubben følger Julian Brandt tett. Bayer Leverkusen-profilen er tilgjengelig for 242 millioner kroner i sommer, skriver Daily Mail.

West Brom vil innlede samtaler med tidligere Brighton-sjef Chris Hughton i neste uke. Det hevder Telegraph.

Real Madrid planlegger å kvitte seg med hele 14 spillere i sommer. Gareth Bale, Keylor Navas og James Rodriguez er tre av de mest profilerte spillerne som kan forsvinne, skriver Marca. Også Martin Ødegaard er på listen av spillere Real Madrid ønsker å kvitte seg med.

Barcelona har ikke penger, men er likevel trygge på at Antoine Griezmann ender opp på Camp Nou. Så er spørsmålet om Atletico Madrid vil ha hele Griezmann-summen med en gang eller om Barcelona klarer å overtale Atletico slik at de kan betale overgangssummen over mange år. PSG lusker i kulissene. Der er i hvert fall ikke penger noe problem.

Kanskje må Barcelona selge Philippe Coutinho for å få mer cash i klubbkassen. Coutinhos agent uttaler at Griezmann ikke vil erstatte brasilianeren, men det kan selvsagt bare være snakk.

Tammy Abraham har gjort sine saker svært bra i Aston Villa. Han er Chelseas eiendom, men det er slett ikke sikkert at Abraham vil få sjansen i London-klubben. Abraham er ønsket av RB Leipzig, skriver The Sun.

Tidligere Lyn- og Chelsea-spiller John Obi Mikel vurderer en retur til Premier League og kan velge og vrake mellom mange tilbud. Det skriver ESPN. Kanskje det endelig skulle lyktes for Manchester United å hente Mikel til klubben?

Den brasilianske vingen Kenedy har vært på lån i Newcastle denne sesongen. Fremtiden i Chelsea ser ikke spesielt lys ut, og nå vil London-klubben lytte til bud på 23-åringen, skriver Newcastle Chronicle.