– Jeg tror ikke jeg kommer til å dra noen flere damer nå

Tor Henrik Stensland la ut en skjebnesvanger Twitter-melding før Manchester Uniteds mirakel mot PSG. – Hodemist, sier 25-åringen, som har tatt konsekvensen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med et 0-2-tap fra hjemmemøtet og en lang skadeliste var det få som trodde Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skulle ta seg videre fra åttedelsfinalen i årets Champions League. En av disse var United-fan Tor Henrik Stensland som skrev følgende på Twitter:

«Skulle Man Utd snu det å gå videre idag tattoverer jeg ansiktet til Solskjær i et ratt. Null sjanse, kan ikke gå.»

Trodde ikke det var mulig

Men dette var før Solskjær-eventyret hadde gått over i en annen sjanger, og da Marcus Rashford satt inn 3-1 på overtid, satt Stensland igjen med blandede følelser.

– Jeg så på dette som helt umulig. Å ha en fotballtatovering er noe jeg absolutt ikke vil ha. Jeg er ikke i nærheten av å være en sånn fyr, og jeg synes hele greia er harry.

– Først så ble jeg jo glad, for jeg holder jo med denne klubben. Så går det 15 sekunder og jeg ser på telefonen at varslene hamrer inn. Da skjønner jeg at jeg må tatovere Solskjær på kroppen.

Et spørsmål om ære

Misfornøyd 25-åring.
Misfornøyd 25-åring. Foto: Mathias Skarpaas

Selv om han absolutt ikke ønsket å gjennomføre dette, slo ble det en æressak.

– Jeg skal ikke være en av de hundre som skriver sånt og backer ut, det gidder jeg ikke. Ære er veldig viktig.

– Er du jålete?

– Nei, ikke veldig.

– Har du kjæreste?

– Nei, og jeg tror ikke jeg kommer til å dra flere damer nå. Stå på stranda med trynet til Solskjær over hele låret hjelper vel ikke akkurat, sier Stensland og ler.

Slik er tatoveringen i all sin prakt.
Slik er tatoveringen i all sin prakt.