FÅR SPARKEN? Sarri kan få sparken i Chelsea, hevder italienske medier.
FÅR SPARKEN? Sarri kan få sparken i Chelsea, hevder italienske medier. Foto: Scanpix

Fotballryktene:

– Chelsea sparker Sarri og henter Lampard som ny manager

Etter Champions League-nederlaget mot Liverpool vil Barcelona både kjøpe og selge flere spillere i sommervinduet. Her er dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Italienske Mediaset hevder at Chelsea skal ha bestemt seg for å gi manager Maurizio Sarri sparken i sommer, og erstatte italieneren med Frank Lampard.

Ifølge den italienske TV-kanalen har Chelsea bestemt seg for å kvitte seg med Sarri, til tross for at manageren ledet London-klubben til tredjeplass i Premier League og til finalen i Europaligaen denne sesongen. Lampard er en av Chelseas største klubblegender gjennom tidene og scoret 211 mål på 648 kamper for blåtrøyene. Han er for tiden manager i Derby County.

Tirsdag ble det klart at Antoine Griezmann forlater Atlético Madrid, og flere medier har koblet angrepsspilleren til Barcelona. Den spanske avisen Marca melder at tapet for Liverpool i Champions League har overbevist Barcelona om at de må signere Griezmann nå.

I tillegg ønsker Barcelona å selge Philippe Coutinho i løpet av sommeren. Men klubben vil ikke la ham dra for mindre enn 980 millioner kroner, melder avisen Sport.

Barcelona skal også kun være et lite steg unna å signere Matthijs de Ligt (19) fra Ajax, ifølge Marca.

Bayern München skal ifølge Daily Record være i samtaler med Manchester City om en overgang for Leroy Sané. 23-åringen skal være ønsket av den tyske serielederen i sommervinduet.

Ole Gunnar Solskjær truet med å selge halve laget etter tapet for Cardiff i siste ligarunde. Det hevder i hvert fall The Sun. Og ifølge Independent har Real Madrid allerede lagt inn et bud på Paul Pogba. Den spanske storklubben har tilbudt Manchester United 1,7 milliarder kroner for den omdiskuterte midtbanespilleren.

Men å selge Anthony Martial kommer ikke til å skje med det første. Dette fordi han er en av eier Joel Glazers favorittspillere på Manchester United. Det skriver ESPN.

Mirror melder at Manchester United kan komme til å betale Alexis Sanchez 135 millioner kroner for IKKE å spille for dem neste sesong, dersom angrepsspilleren går med på en låneavtale med Inter Milan. United vil da betale halve årslønnen til Sanchez.

Premier League-vinner Manchester City har tenkt å åpne lommeboken i sommer, og ESPN melder at klubben ønsker å hente minst tre nye spillere. På ønskelisten står en forsvarspiller, en defensiv midtbanespiller og en angrepsspiller.

Fulham-forsvarer Ryan Sessegnon ønsker en overgang til Tottenham og ikke Manchester United. Dette fordi 18-åringen ønsker å bli boende i London og har et ønske om å jobbe under Mauricio Pochettino, opplyser Evening Standard.